Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: İnternetten Şahsen Kaç Kişiyle Tanıştınız?
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
Akrep
ben hıc tanısmadım yuzyuze ama öle bır durum olsaydı guvendıgım bırı tanısırdım smileygul.gif
eylül
sanal alemde çogu insanla tanışıyosun ama bunların hıçbırıyle yüzyüze görüşmedım
verwohntt
hickimseyle tanismadim yuzyuze ama tanismakta da sakinca görmüyorum
Romantik
Ben yüz yüze 4-5 arkadaşla internetten tanışıp görüştüm hepside hakikatten görüşmeye değer ve pişman olmadığım kişilerdi. Ben internetten yine tanışmak istediğim biri olursa karşılıklı görüşülmek gerekirse yine görüşürüm bencede hiçbir sakınca görmüyorum bunda
HaNıM aGa
hiç bulumadım ama kamerada görüştüm o birkişi alemdar_86 internetten bir onla konuşuyom ilk defa çok iyi biri ama canım o 13.gif
Yabancı
elbette sohbet ettiğim kişiler çok fakat tanışıp buluşma hiç olmadı.
murat045
yalan degıl ben cok tanıstım ıkıtanesı izmirliydi bize yakın görüstümde cok defa. bırıyle zaten 5 ay gıbı cıktım. ıyı oluyo arkadaslar güven verın sızde deneyın. konusma yetenegınız varsa zaten hayır demezler sıkılmazlar yanı.
delal
ben tanistim hatta tanistigim kisiye asik oldum tabiki karsilikli askim onu cok seviyorum, ama ne yalan söyliyeyim önceden
konustugum kisilere inanmiyordum yada inanmak istemiyordum ne bileyim cok yalan konusuyluyor buralarda yani sanal ortamlarda ama sunuda unutmamak lazim kötü insanlar oldugu gibi cok iyi insanlarda oldgunu unutmayalim..Yüce Rabbime sükürler olsunki karsima onun yolundan giden birini karsima cikartti ne mutu bana smileygul.gif
böcek
2 kişiyle tanıştım ama ikisinde de pişman oldum ya neyse..
warhammer
sanırım bıraz ukalalık olacak kusura bakmayın ama ben sayısını bıle hatırlamıyorum..
t-maCarter
Walla ben sayısını bilmiyorum smileygul.gif bir çoğu ile görüştüm.
şekerkız
ALINTI(T-MAC @ 02.07.2007 14:34) *

Walla ben sayısını bilmiyorum smileygul.gif bir çoğu ile görüştüm.

abowww tmac maşallah yani sayısını bile unutmuşun rolleyes.gif ben 6 kişiyle tanıştım..3 kişiyle görüşüp yemek yedik sinemaya gittik,bitaneside nehir rolleyes.gif rolleyes.gif 3 arkadaşlarla daha yüzyüze görüşmek nasip olmadı smile.gif smile.gif [color=#3333FF]
DieFORme
bütün arkadas cevremi internetten kurdum :S
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.