Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: e bende itiraf ediyorum o zaman
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > İtiraf Ediyorum
burcu
of yaa tam 3 senedir biri var ama sadece arkadaş olarak görüyo beni ve ben ona 3 senedir bu durumu açıklayamıyorum ve bu sene okuldan ayrılıyo o bana herşeyini anlatıyo şu anda kimse yok diyo ama ben ona bunu söylemekten korkuyorum aslında söylemekten değilde onu hepten kaybetmekten bye2tz8.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif
Romantik
3 yıldır sen nasıl dayanmışsın ben olsam çatlardım bence kaybetmemek için daha zamanın var diye düşünüyorum itiraf etmelisin
eylül
onu tamemen kaybetmekten korkuyosn bu durumda kazanmışta olmuyosun bence soylemelısın belkı çok guzel seyler olur belkıde olmaz ama insan hıssettıgı duyguları karşısındakıne soylemelı bence sonucu ne olursa olsun
burcu
ama sonunda onu kaybetmek çok kötü olyr diye düşünüyorum iyi bir arkadaşız ve benden böyle bişey duyması bilmiyorum gidiyo işte belkide söylemeden sessizce bitirmek en iyisi olur gibime geliyo
romantik bu arada demekki karşına bu kadar çok değer verebileceeğin biri çıkmamış çıkmış olsa böyle diyemezdin inş. bi gün olur ama karşılıklı smileygul.gif
POSTACI
evet burcu 3 yıldır biri var diyosun ve karşındaki sevdigin insana söylemekten korkuyorsun....

1: bence sen kendinden korkuyorsun..

2:zamanı neden bu kadar geciktirdin...

seven insan hiç bir şeyden korkmamalı,ve cesaretini bi an önce toplayarak git ve açık açık itiraf da bulun,gerçekten sevdigine inanıyorsan zamanını kesinlikle boş yere harcama .belkide senin için en hayırlısı olacak...daha sonra söylemedim diye kendini yiyip bitirme,bence denemekden zarar gelmez...
burcu
ben zarardan değil ama onunla olan arkadaşlığımızında bitmesinden korkuyorum ama bu sözler üzerinede söylemessem ben de burcu değilim smileygul.gif
hayalll
yürü be smileygul.gif bencede sölemelisin
Step
bence de hemen söylemelisin her ne olacaksa olsun her gun onu görüp ve konusmak senin içindekileri titretiyorsa hiç bekleme daha hergün o şey içini yemektense söyle de ferahla senin üstünde baskıda vardır şimdi acaba söylesem mi söylemesem mi sen şimdi ya kabul etmezse diyorsun ya beni arkadaş olarak görüyorsa diyorsun ya kabul ederse diyorum sana bunuda düşün dünyalar senin olur artık smileygul.gif
burcu
ewet step çok haklısın 3 hafta değil 3 ay değil tam 3 yıl boyunca bu baskı altındayım ben. söylemeyi çok düşündüm ama dediğin gibi arkadaş olarak görmeye devam etmesinden korktum biliyosun hayatta hiçbir şey insanın istediği gibi gitmiyo bende bu yüzden söylemiyorum ama şimdi yarını bekliyorum bu kadar desteğe artık söylemek şart oldu. blush.gif
Step
evet burcu biliyorum hayatta hiç birşey senin benim düşündüğümüz gibi gitmiyor gitsede bir yere kadar
yarın git söyle de rahatla artık ben ve DigiMuhabbet Forum ailesi arkanda
burcu
ewet arkadaşlar bugün yine bir ders aldım insan hayatta her zaman istediğini gerçeklerştiremiyomuş sad.gif
LonelyGirL
Olsun içinde kalmamış oldu.Merak etme bunu tek yaşayan sen değilsin.Huzursuzluk bitecek yerini huzura bırakacak en azından aklında keşke kalmamış olacak.Bundan güzelide olamaz.
Step
burcu bunun olacağını biliyordum biliyormusun çünkü o kişi seni arkadaş olacak benimsemiş sırlarını sana söylemiş ve sende ona duygularını anlattın şok olmuştur çok şaşırmıştır bunu biran önce söyleneni istedim çünkü böyle olacağını biliyorum içinde kalmasın diye hayatta düşündüklerimiz olsaydı dünya denge diye bir şey olmazdı bozulurdu ama olsun daha önünde uzun yıllar var gençsin daha olur böyle şeyler o olmazsa başkası olur ama şunu unutma kalbinin içindeki sevgiyi asla yitirme tut içinde kalsın dısarıya dışarıya çıkarsa bulmak sonra çok zor olur zaman alabilir
.....................................................................Dost Acı Söyler Ama Gerçeği Söyler...
POSTACI
senin adına gerçekten çok üzüldüm burcu,tabiki hayat ta ne istedigimiz gibi olurki zaten ,herşeye hazırlıklı olmakda yarar var...inşallah acısı üzerinde fazla kalmaz... sad.gif
burcu
bende onu umut ediyorum postacı ama keşke söylemeseydim diyorum insann içinde biraz da olsa olan umut hayatta gülmesini sağlayabiliyomuş artık oda yok onunla en azından bir dostluğumuz var diye düşünürken şimdi onunda zedelendiğini düşünüyorum o kadar zorki sad.gif merak etme step ben bu sevgi bu kadar yıl içimde tutmasaydım ona bu kadar kolay açılamazdım

hala bi değişiklik yok yine dost gibiyiz ama bnm içim acıyo sad.gif
justlove
Burcu birinci olarak 'en iyisini yapmışsın' demek en doğrusu olacak galiba.Çünkü aslında bu senin duygularına vurulmuş bir engeldi,bu ilişkiye bağladıgın umutla yada karsıdakinin de seninle aynı şeyler hissetmiş olma ihtimaline inancınla yaşıyordun.Peki bugunde(yada üstünden ne kadar zaman gectim bilemiyorum) açıklamasaydın ne zamana kadar içinde tutmayı düşünüyordun?

İkinci olarak sen sürekli içinde birşeyler besliyorsun büyütüyorsun ama karşı taraf bu açıdan bakmıyor.Bu yüzden her gecen dakika senin ona daha cok baglanmana,hayatının içine onu daha cok sokmana ve negatif sonucta daha fazla yıkılmana neden olurdu.En önemli yanlış tarafıda,açıklayamadığın her dakika senin önündeki yaşanacak güzel günleri yıkması.Neden?Başka kapıları kapatıyorsun.Tamamen platonikleşmiş oluyor içinde.

Ben senin yerinde olsam aynısını yapardım ki çogu kişi aynısını yapar.İnan aynı yolu seçmeyen insanlar hayatta korkularla karşı karşıya gelemeyecek kadar 'korkak' insanlardır,küçücük umutla hayatlarını geçirirler,her gün içinde büyütürler ama sonunada dağ gibi büyümüş bir duygu seli biriktirirler.Zamanında açılarak 'kolay bir şekilde' işin içinden çıkabilecekleri durumdan,çok daha fazla acı çekecekleri yoğunlukta bir duruma atarlar kendilerini.

En iyisini yapmışsın. Saygılar...
burcu
hepinize çok teşekkür edrim verdiğiniz destek için eminim ben doğru yerdeyim ama hata bendeki ona söylemeden bunca yıl saklamışım içimdekini belki siz olmasanız yine böyle sürüp gidicekti
HaNıM aGa
burcu senin için hayırlısı ne ise o olsun hayırlıysa gelsin hayırsızsa gitsin derler ama umarım giden geleni aratmaz sad.gif
tilki22
uzuldum kız gercekten uzuldum sad.gif nehır dogrus soyluyor baskasın bul kendıne ben arıyrum bulamıyrum sen ara bul ben ım zaten umıdım kalmadı bee sad.gif(
burcu
umutsuz olma bak ben gülüyorum hayata smileygul.gif
justlove
Artık unutmuşsundur umarım Burcu,özgür bırak ruhunu.Kimse için değmez...
burcu
unutmak deilde alıştım işte
tilki22
alısmakta guzeldır ben mutlu olamıyrum ne yapım be burcu sad.gif
burcu
mutlu olamıyorum dersen olamssın tabii sad.gif kötü şeyler yerine güzel şeyleri düşün en ufak birşeyden mutluluk duymaya çalış smileygul.gif inan insana iyi geliyo... ya düşün ben öğretmeni kızdırmanın sevincini bile yaşabiliyorum artık bunca olaydan sonra rolleyes.gif
tilki22
ya ben bu foruma geldıkten sonra hayatım deyıstı yaa ıyıkı yanlıslıkla dustum buraya :D ıyıkı senı tanıdım burcu sımdı hayatımdan azda olsa mutluyum dermısım smile.gif yok yok mutluyum ama burda oldugum ıcın hayatımdan deyıl yanı...
burcu
merak etme yakında hayattanda mutluluk duymaya başlarsın bak alışıyosun yavaş yavaş smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif
tilki22
ben senı tanıdıgım ıcın mutluyum yaa 13.gif
burcu
teşekkür ederim blush.gif bende seni tanıdığıma memnun oldum
tilki22
13.gif smileygul.gif smileygul.gif ınanmıyrum cıddenmı??
burcu
evet...

ciddi olmayan bişeyi neden söyliyim ki ?
tilki22
cok tesekur ederım o halde cok sevındım
burcu
sevindim seni mutlu edebildiysem smileygul.gif
tilki22
13.gif saol hangı cıceklerı sevrsın?
burcu
kır çiçekleri vee kırmızı laleler....
tilki22
o zman sana kırmızı laleler aldım cıcekcı kızdan smile.gif bende severım kır cıceklerını resımlerını yapmakta suoer oluyo smileygul.gif
burcu
resim yapıyomusun?
tilki22
hıh ama askerden sonar ne palet aldım elıme nede kalem sevgıden yoksunuz yaa o yuzden olacek herhalde (karakalem ve yaglı boya sevoyrum)
burcu
bende yaparım karakalem hatta dosya oluşturdum yaptığım resimlerden hatta bazılarını annem yaktı bıktı artık kadın rolleyes.gif
tilki22
ne guzel ne yaparsınn genelde?
burcu
belli bir standardım çok ama en güzel resimlerim çok neşeli veya hüzünlü ve üzgün olduğum zamanlarda çıkıyo ortaya zaten öyle her zaman yapmıyorum kafam estikçe içimden gelmesini bekliyorum sonucunda harika oluyo ama en güzel resimler hüzünlü olduğum zamanlar ortaya çıkıyo. yani resim yapmam için ağlamam gereki yo.... smileygul.gif
tilki22
ozaman bolca sogan dogra cok resım yaparsı n sa ka saka kızmadın demı? sevındım ya resım yaptıgına cunku bende sevıyr(um) artık yapmıyrum ılham perım kactı cunku
burcu
bir gün gelir belki ilham perin hı nedersin belkide gelmiştir haberin yoktur !!!
tilki22
sanırm
geldı bence geldı
burcu
onu görebilmen ne güzel ahh bide ben görsem sad.gif
tilki22
görursun merak etme
gelincicegi
üzüldüm ya sad.gif bence biraz geç kalmışsın canım sen sad.gif
ozmoz
ALINTI(burcu @ 15.03.2007 11:24) *

of yaa tam 3 senedir biri var ama sadece arkadaş olarak görüyo beni ve ben ona 3 senedir bu durumu açıklayamıyorum ve bu sene okuldan ayrılıyo o bana herşeyini anlatıyo şu anda kimse yok diyo ama ben ona bunu söylemekten korkuyorum aslında söylemekten değilde onu hepten kaybetmekten bye2tz8.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif

aynısını bende yaşıyorum bilmiyorum ne yapmalı hate-cry2.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.