Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: En çok kime kıl olursunuz?
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
Akrep
valla ben kırolara tam kıl oluyorum wink.gif
HaNıM aGa
kendini bişey sananlara

bende bunlara unsure.gif unsure.gif
verwohntt
kesinlikle boş olupta kendini birşey sananlara kıl oluyorum
POSTACI
bende havalı olanlara kıl olurum.kime hava ne içindir anlamış degilim...çok uzun konu ama kalsın.... lacbj5.gif
arkee911
Kendini bişey sananlara kıl oluyorum.Bir kaşık suda boğasım gelir. crash.gif wink.gif
Step
bende kendini yükseklerde gören ve havalı kişilerden de hoşlanmam lacbj5.gif wink.gif
yaren
mercimek tanesi kadar aklı olmayıpta kendini bişey insan müsveddelerine kıl oluyorum valla hate-mazzata.gif
sebla
illa birine kıl olmaksa kıskançlara kıl olurum smileygul.gif
mihrin
kendini bişi sananlaraaaaa hate-mazzata.gif
Yabancı
kendini birşey sananlar hiçbirşey oldukları için daima kıl olmuşumdur uyuzlar smileygul.gif
cady
annem,babam,arkadaşlarım ve öğretmenim hariç diğerlerine kıl oluyorum smile.gif ama en çokda kırolara hate-mazzata.gif
ozmoz
bende kendini birşey sananlara kıl olurum
kanun
canımı sıkanların bende canını sıkarımm onun için şimdilik bir kimseye kıl değilim

canımı sıkanların bende canını sıkarımm onun için şimdilik bir kimseye kıl değilim
warhammer
smile.gif ben kendımı superman gııb goruyorum ne olcak..kendımı bısı sandısam..smileygul.gif)herkes bana kılmı sımdı smile.gif
DaNGeR
kendini bişe sananlara tahammülüm hiç yokturrr hate-mazzata.gif
t-maCarter
Kendini bişey sananlara çok kıl olurum kendini bişey sanmıyacaksın millet seni bişey sanacak. smileygul.gif
ayman24
Tabiki kendini bir sey sananlara örneğin: Arnolderrr hate-mazzata.gif
warhammer
gülben ergen diyorum yaw şıklarda yok ama:)
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.