Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: ben asllında korkagım
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > İtiraf Ediyorum
tilki22
sımdı bu ıtırafı neden yazdım bılmıyrum,ama ben gercekten korkagım ve korktugum seyler basıma gelıyor bırer bırer.kavgacıyım,ınsanlara zarar vermek ıstemyerek onları dovuyrum yanı aslında korkagım ben adam ustume gelırse panıge kapılım vuruyorum korktugum ıcın devamını bılmedıgım ıcın vuruyrum,ve vurdugum ıcınde uzuluyrum sonra ama ne yapım,ben pek cok kızla cıktım ve hepsı benı aldattı ve onlara dokunamadım pek cogunu erkek arkadasları ıle yakalamam ragmen yınede bıse yapamadım dedım ya ben korkagım.Kendı gölgemden bıle korkuyrum ne yapım pısıkopat deyılım arkadaslar sadece yanlızm ve yanlızda ölecegım smileygul.gif guluyrum gulmek de ıyıdır son nefesımızde gercekten bazen aglıyrum ama genelde guluyrum ne yapalım her ıstedıgımız olacak dıye bırsey yok demı?? Allahın yazdıgı olur bye2tz8.gif off yazasım gelmıyo ama ıcımden geldı ha bıde gercekten ask guzel bıse kısada olsa gercek askı yasadım sanırım kısada olsa gercek ask bana sıırler yazdırdı...okudugunuz ıcın tesekur ederım
justlove
Hiçbir günah hesapsız kalmaz derlerya.Kork,bu da bir erdemdir.Korkki o an bişey yapma,onlara sadece gül.Al kendini uzaklaş oralardan,bir ah bırak onlara sadece.Öyle bir bakki onlara o son bakışın dert olsun içlerine.Kimseyi incitme,kendinde dahil.Hiç bir zaman kendine yalnızlık biçme,yalancı beraberliklerin ve seni aldatanların mutlulugundan daha fazla mutlu olacagından ümidini kesme.'ahların' biriksin kendi halinde,sen hayata gülmeye dewam et,arada da ağla tabi gülmenin değerini anlamak için.Aşktan kaçma,sadece bir kişi üzerinde bireyselleştirme aşkı,arama,o seni bulur,ama ne olursa olsun herşeyden kork,bir tek bulamadıgın için veya yalnız oldugun için korkma,herşeye rağmen gül.
murat045
tilki kasdeş? isveçli denizcilerin bi lafı vardır. korkan adam korkmazmıs.neden? çünkü korktugu için zaten tetbırını almıstır. onun için tetbırı elden bırakma. o korku hepimizin içinde vardır.
HaNıM aGa
valla tilki ne dim bende aşkımdan ayrıldım ayrılsakta onu düşünmeden yapamıyorum aşk böyle birşey heralde uğrunda canını vermek ama ben gerçek aşkı buldum ve kaybettim sende üzme kendini elbet sevebileceğin bir kız mutlaka çıkacaktır karşına bye2tz8.gif
gelincicegi
zor bir durum sad.gif
MertAdam07
Evet ölmek...Kaçınılmaz mutlu son elbet.Ölümün gelmeden yaşa sahtelikler içinde,yaşa dokunamadan öl diye..Ve yaptıklarının sana cevabı...
D€ry@
Bence unu korkaklık olarak algılama! Hatta bi nevi cesaret denilebilir. Her insan korkaktır biraz ama itiraf etmek cesarat gerektirir. mellow.gif dry.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.