Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: D\'yi yanlışlıkla sildim
DigiMuhabbet Forum > Bilgisayar & Teknoloji > Bilgisayar Yardım
proton156
huh.gif öğrencilrimin isteklerine cevap vermeye çalışırken disket biçimlendireyim derken dalgınlıkla D\ yi biçimlendirdim. bütün yedeklerimde bilgi arşivim herşey oradaydı. D\ yi kurtarmam konusunda bana yardımcı olusanız sevinirim.......... şimdiden teşekkürlerimi sunar çalışmalarınızda başarılar dilerim..... wink.gif
Bold
eğer tüm veriler silin dıkten sonra veri kaydet mediysen geri alına bilir ..
data recover denen proramı kullan ..hdd yi taraması uzzun sürer ama cok kaliteli . geri getiriyo ...
Romantik
arkadaşın belirtmiş olduğu program güzel o da olmazsa data recovery diye googleden aramanı gerçekleştir yorumları falan incele ve hdd taraması yap ama genelde ücretli program olduğundan satın alman gerekebilir
Bold
ne oldu dosyaları geri aldınmı ...

kolay gelsin ..
proton156
arkadaşlar ilginize ve cevaplarınıza teşekkür ediyorum...........
bilgilerimi d/ de saklıyordum. ama oluyor işte. öğrencilerimin kafamda yığılması esnasında bir anlık gaflet ile o kadar bilgiyi birikimimi uçuruverdim......... ama programın adından tam emin değilim fakat sanıyorum bahsettiğiniz program olsa gerek 3 te 2 sini kurtardım. tamamı olmasa bile bunada eyvallah dedim açıkçası...
ilginize tekrar teşekkürler............ sevgiyle ve sağlıcakla kalın....... mellow.gif bye2tz8.gif 13.gif
Romantik
sorunu çözmene sevindik geçmiş olsun
Bold
gecmiş olsun ... bundan sonra dikkat li ol bence ...
proton156
arkadaşlar ilginize tekrar teşekkürler............konu yazıp cevapladığım tek forum sitesi sizsiniz..........
her şeyin bir ilki varmış ama insan forumlarda seviye arıyor açıkçası.........ilgi gösteren arkadaşlara saygı ve sevgilerimi sunuyorum.............. çalışmalarınızda başrılar........... dry.gif huh.gif 13.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.