Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Erkekleri kışkırtmanın yolları
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Cinsel Sağlık ve Bilgi Bölümü
Romantik
Erkekleri kışkırtmanın birçok yolu var. Ama onları asıl baştan çıkaran şey, belli belirsiz imalar, küçük kaçamak dokunuşlardır. Her yerde başlatabileceğiniz küçük oyunlarla, gün boyu aklı yalnızda sizde kalacaktır.
IPB Image
- Yüksek topuklu bir ayakkabı giyin ve ayağınızın teki ile diğer bacağınızı okşayın. Ama bunu farkında değilmiş gibi yapın.

- Giydiği pantolonu belli belirsiz elleyin ve iyi durdukları kadar, kumaşının da ele güzel gelen bir dokusu olduğunu söyleyin. Sonra da gözlerine imalı bakın.

- Göbeğinizi açıkta bırakan bir tişört giydiğinizde, üst raflardan bir şey almak için uzanabildiğiniz kadar uzanın.

- Konuşurken, saçınızı kenara çekerek, kafanızı yan tarafa doğru eğin. Açıkta kalan boynunuz öpülmeye hazır bir şekilde, erkeğinizin dikkatini çekecektir.

- İşaret parmağınızı kullanarak, herkesin iç inde, çaktırmadan sırtına "seni seviyorum" yazın.

- Kalabalık bir yerde, sıkış tepiş hareket etme zorluğu içindesiniz. Madem öyle, siz de bu durumu derhal lehinize çevirin ve göğüslerinizi onun sırtına iyice yaslayarak geçin. Hatta özellikle yaptığınızı belli edin.

- Tarkan'ın eski klibindeki gibi, bir dilim çikolatayı hatta bir tek spagettiyi bile onunla paylaşın.

- Gözlüğünüzü çıkardıktan sonra herhangi bir yere koyacağınıza tek ucundan dudaklarınızın arasına sıkıştırıp öyle tutun.

- Arkadaş grubunuzla çıktığınız bir yemekte, masanın altından ayağınızla erkek arkadaşınızın bacağını okşayın ve hiçbir şey yapmıyormuş gibi konuşmanıza devam edin.

- Evde duş alırken, sırtınızı sabunlayamadığınızı söyleyin ve masumane bir şekilde ondan sırtınızı sabunlamasını isteyin.

- İnce askılı bir elbise giyin ve askılardan birini zaman zaman omzunuzdan düşürün ve onun gözlerinin içine muzipçe bakarak askıyı düzeltin.

- Konuşmanıza seksi çağrıştıran kelimeler serpiştirin, örneğin çikolatalı dondurma yerken, dondurmanın çok şehvetli bir tadı olduğundan bahsedin.

- Ona, geçen gece rüyanızda onunla seviştiğinizi gördüğünüzü anlatan bir e-mail gönderin.

- Beraber evde otururken, bir iç çamaşırı kataloğuna göz gezdirin ve hangisinin sizin üzeninizde daha güzel duracağını sorun.

- Yemek yerken parmağınıza bulaşan sosu, yavaşça ağzınıza götürün ve kışkırtıcı bir şekilde yalayın.

- Dekolte bir bluz giydiğinizde göğüslerinizin tam birleştiği yere denk gelen bir kolye takın. Gözlerini buradan alamayacaktır.

- Alçak sesle konuşun ki, ne dediğinizi duyabilmek için size yaklaşmak zorunda kalsın.

- Çok önemli bir toplantının ortasındayken, cep telefonuna onu çok arzuladığınızı anlatan erotik bir mesaj gönderin. Masum ve kışkırtıcı olsun.

- Gece eve dönerken, sokağın sonundaki merdivenlerin karanlık köşesine ya da metruk bir evin kuytu kenarına onu çekip tutkuyla öpmeye başlayın. Sokakta olmanın verdiği tedirginlik ve sizin verdiğiniz hazla kendinden geçecektir.

Kaynak: E-Kolay
ASYA
inanamıyorum romantık ya bu kadar acık sozlu olmana benı cok sasırttın aslında baslıgı atıp ısteynlere ozel gondersen daha ıyı olur cunku benım okudum seyı herkesın okudugunu bılmek cok kotu sad.gif
Romantik
ASYA görüşüne saygı duyuyorum tabikide bu benim sözlerimle alakası yok yani alıntı bir metin Cinsellik bölümünde bu tür yazıların olması çok doğal çünkü bu bölüm Cinselliğe hitaben açılmıştır.
pesimist
yaw romantik yine döktürmüşsün beee. harbidende yazanlar doğru hee. öle yapan birine karşı koymak imkansız smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif ellerine sağlık smileygul.gifsmileygul.gif
t-maCarter
kızın biri bana bunu yapsın sanırım sonu cocuk ismini düşünmeye bakar
rolleyes.gif rolleyes.gif
şekerkız
yani dicek birşey bulamıyorum..zaten bunları yapan biri yapar tabiki ama başka yollarıda vardır bence erkeleri elde etmenin yolarında.. tongue.gif tongue.gif dimi yani???
Romantik
Evet şekerkız bunların dışında da erkeği elde edebilir bir bayan bunlar işin cinsellik boyutu o kadar sadece bununla yetmiyor tabiki lacbj5.gif
pesimist
walla bilmem ama bir erkeği baştan çıkarmanın en basit yolu bu. bütün erkekler için cinsellik dedinmi akan sular durur smileygul.gif başka yollar elbette vardir ama bu kesinlikle tutan bir yoldur smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
bahtsız_öğrenci
iyi güzel de 18+ olsun bu diğerlerinin piskolojileri bozulur başka yere başka şey yazmasınlar mı? rolleyes.gif ama güzel olmuş
Romantik
Senin yaş yanılmıyorsam 16,5 senin zaten buraya girmemen gerekmiyormu uyarıya göre smileygul.gif
pesimist
boşver romantikkimsae görmedi. hem bana söledi yanında velisi varmış aslında imzalı kâğıtmı istesek ne smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
mahmutabi
ALINTI
Alçak sesle konuşun ki, ne dediğinizi duyabilmek için size yaklaşmak zorunda kalsın.

yaw alçak sesle konuşulmasından da ne sinir olurum. yapmayın bence ters birine denk gelirsiniz sonra
sebla
biz bişey yapmasak bile onlar kışkırtılmaya hazırlar 7/24 rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
şekerkız
Düzenleme: Sadece smiley koyarak cevap olmaz düşüncenizi bu mesajı düzenle yaparak tekrar yazabilirsiniz...
Romantik
ALINTI(sebla @ 15.12.2006 14:37) *

biz bişey yapmasak bile onlar kışkırtılmaya hazırlar 7/24 rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Ben katılmıyorum erkek olarak durup durduk yere bir kadın beni kışkırtamaz blush.gif smileygul.gif o kadar da zayıf iradem yok diyebilirm
t-maCarter
aynan diyorum bir kadın birşey yapmasa bile giydikleri yeter diyorum
Bold
vala bunu yapan karının karnı sıpadan kurtulmaz bence smile.gif smile.gif smile.gif böyle durumun olduğu yerde şeytan da iş başındandır .. karşıdan çift leri hadi seks hadi seks dediğini sanki görür gibiyim ...

Helal olsun şeytaana işi biliyo insan lari azdiriyo sonra da karsıdan izliyo ...sapık ... smile.gif smile.gif smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.