Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Bakkala gitmekten nefret ediyorum
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Nefret Ediyorum
ERHAN DAMARLI
Yazın apartmanın kapıcısı 2006 model ford fiesta sı ile 1 aylık tatile gidince evdeki en küöük şahıs ben olduğumdan bakkal işleri bana düşüyor.sabah kalktığım andan itibaren bakkala git erhan lafından ve bakkla gitmekten nefret ediyorum
mentopin
ben de nefret ediyorum bakkala gitmekten ama benimki seninkinden farklı ewde yayılmış keyf yaparken sigaram bittiği için kalkıp bakkala gitmekten nefret ediyorum smileygul.gif
Romantik
bende hiç gelemem zaman mekan ne olursa olsun kendi ihtiyacım dışında bi ihtiyaç için bakkala gidersem yolsa bi arabanın önüne atlayasım geliyor intahar için smileygul.gif
HaNıM aGa
evde oturmaktan sıkılmıcanızmı yaw hate-mazzata.gif kalkıp gidi bakkale e varki sonra yok kilo aldık yok hava sıcak oo bu kadar da üşenmeyin ya kapıcı yoksa ne olcak tutki oturduğun binada kapıcı yok o zaman kendin gitcen şükretmek lazım gene herşeye bakkaldanda nefret edilmezki o zaman yiyip içmiyek bakkala da gitmicezsek dry.gif crash.gif
DieFORme
ALINTI(nehir @ 03.08.2007 15:03) *

o zaman yiyip içmiyek bakkala da gitmicezsek dry.gif crash.gif

Tebrikler bu kadar mı güzel acıklanır tongue.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.