Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: ölümün en güzeli
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
warhammer
dedem 3 gün önce öldü.. bugun yazdıgım da anneannemle tam 61. yıldonumlerı ve en buyuk teyzemınde yas günü..dedeme yıllardan bu yana yapılan kontrollerde sizden, benden bile turp gibiydine şeker, ne romatızma, ne kalp hiç bir şey yoktu 86 yasında olmasına ragmen...son kontrolde nede olsa karacıgerde bırsey yoktur dıye bakılmamıs ve 4 ay sonra karın şisliginden dolayı yapılan testler sonucu portakal büyüklüğünde bir kitle bulunmus..karacıgerde bulunan kanserli hücre hızlı buyumesınden dolayı ınsanı 1 sene ıcınde götürüyormus normalde...eskı toprak işte saglam vucut saglam kafada oluyor ...dedem mıde kanaması gecırdıgını bız farketmesek nerdeyse 2 hafta boyunca hiç solemıyecektı....doktorların soyledıgıne gore olum sırasında vücut terleme yaparmış gibi heryerden kan atıcaktı...yapmadı..vefatında ne vucuttan ne de hastalagından kaynaklanan hıcbırsey yoktu..vücudunda hafıf bır sararma ve yüzünde bır gulumseme.... cenazesınde umarım herkesın bu kadar sevenı olur dıye dusundum..ve seferısardakı hıc gormedıgı anne, baba ve kardesıının tesadufen buldugumuz mezarlarının yanına defnettık..

bunu paylaşmak ıstedım cunku hayatın öbür tarafını gercekten dusunmeden yasıyoruz ve bırbırımızı ne ıcın kırıp neden üzüyoruz...yasım suan 28 ve belkı de yarın bugun basıma bırsey geldıgınde benden sıze sadece bu yazı kalıcak.. sadece sunu soylemek ıstıyorum..sızlerı hıc gormesemde tesaduffen gırdıgım bu sıtede herkesı ayrı ayrı sewıyorum...yanlıs bırseyler yazıp bırılerını kırdıysam kusuruma bakmasın.. 13.gif

rahat uyu dedem...umarım ailenle orda mutlusundur bye2tz8.gif
Romantik
Öncelikle ben de üzüntüne okurken gerçekten yüreğimle ortak olduk Allah rahmet eylesin Allah gittiği yerde utandırmasın mekanı cennet olsun derim. Evet bazen ölmeyecekmiş gibi tavırlarımız ve hareketlerimiz oluyor şu kısa dünya da birbirimizi kırmamak aslında en güzeli.. Bizimle de paylaştığın için sağol bizim amacımız burada paylaşımların dostluğa dönüşmesidir umarız az çok da olsa bunu başarabiliyoruz...
warhammer
romantik herşeyden önce sagolasın..paylaşımlar dostlukları getırıyor merak etme..yanı yaptıgınız ısın gercek bır karsılıgı oluyor gercekten de..
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.