vahap_20
11.09.2007 20:25
Arkadaşlar merhaba şimdi bilgisayarım da şöylle bir sorun var ben ne zaman servis pack 2 yuklesem hiç bir oyunu oynayamıyorum ya şöyle bir hata gelıyoo '''' Can't create D3D device -please check Directx or display carda drive''''
lütfden acil yardım neden bir tek benım bilgisayarıom da oluyo boyle bir hata hiç oyun oynayamıyorum
şimdiden teşekur ederim
Romantik
12.09.2007 08:36
Öncelikle başlık açarken acil yardımmm şeklinde değilde sorununuzla alakalı bir başlık daha uygun olurdu. Sorununuza da gelince Başlat>çalıştır>dxdiag diye komutu çalıştırım oradan ekran bölümüne gidip orada 3d denen bir kısım var ora disable ise onu enable olacak şekilde değişipbirde bu şekilde oyun oynamayı denesen
kardeşim sorun u uyarı demiş işte bnce d3d aygıt olustarılamıyo diye ..
direct x i kontrol et diyo ...ve bide erkan kartının suruculerıne bak diyo .. yazılım hatası dır ..
direct x kac yuklu ona bak erkan kartıun destek lıyomu ve erkan kartının suruculerını guncelle sanırım olacak ...guncelledık ten sonra olduysa kart ozellik lerin de surucuyu geri yukle ..
Romantik
12.09.2007 08:50
Hata Bold arkadaşımızın da belirttiği gibi yüksek ihtimalle ya driver yüklemesi ya da dediğim gibi direct x ile alakalı bir durum deneme yaparsın problemin devam ederse yine buradan paylaşırsın bizimle
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.