Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Herkes soyunmamı istiyor
DigiMuhabbet Forum > Güncel > Televizyon & Magazin
Romantik
Manken Fatoş Seğmen, film yapımcılarının kendisine sürekli seksi sahnelerde oynatmak istediğini söyledi.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Manken Fatoş Seymen, televizyon ve oyunculukta iyi bir kariyer yapmayı planlıyor. Sinema filmlerinde de rol almak isteyen Seğmen, yapımcılardan beklediği tekliflerin gelmediği söyledi.

Kendisine sürekli seksi kadın rollerinin önerildiğini belirten Seğmen "İki sinema teklifi aldım. Fakat yapımcılar beni seksi sahnelerde oynatmak istiyor. Ben de sıcak bakmıyorum. Bana uygun, oyunculuğumu gösterebiliceğim filmlerde yeralmak istiyorum.Benim sorumlu olduğum insanlar var, sevişme sahnelerinde oynayamam" dedi.
(Hürriyet/Kelebek)

Zaten soyunmuş bence daha fazla ne kadar soyunabilir ki hadiordan.gif

karizma1975
orjinallik olsun. ben de giyinmesini istiyorum. hehehe
Romantik
ALINTI(karizma1975 @ 15.09.2007 21:06) *
orjinallik olsun. ben de giyinmesini istiyorum. hehehe
çok iyi niyetlisin tongue.gif
warhammer
ben bıraz psiko takılıp soyunurken gıyınmesını, gıyınırken koşmasını ve koşarken anıden amuda kalkıp soyunmaya calısmasını ısterım... saskinaptal.gif ah fatoş mıllet senden neden hep soyunmanı ıster kı acep?
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.