HaNıM aGa
12.11.2006 21:58
Şoforun her zaman gordugu, Cobanin arasira gordugu, Trafik Polisi'nin göremediği nedir...? :D :D
Açıklama: Diğer yazım ve imla'lar hatalı bulunduğundan mesajlar silinmiştir. Daha dikkatli yazım kurallarını ve Özne,varlık,din,vatan gibi konularda hassas olalım.Herkese ders olması açısından,Hanım ağa'nın mesajı: ''Şoförün her zaman gördüğü,Çobanın arasıra gördüğü, Allah'ın göremediği Nedir'' Vicdanına bu mesajı yediren bir arkadaşı hayal bile etmiyorum. Saygılar.
Çarşı-1903
12.11.2006 22:05
allah'ın görmedigi bir sey yokturki
Romantik
14.11.2006 11:20
tebrik ediyoruz arkadaşı o zaman :mellow:
Romantik
14.11.2006 17:45
ALINTI(Needles @ 14.11.2006 17:30)

Vince Carter Sen Bir Çikolata Hakettin Nehir'den İste 
Nehir hiçbirşey almaz bence boşuna beklemeyin ve ondan medet ummayın

cimri o :unsure:
t-maCarter
14.11.2006 23:20
t-maCarter
15.11.2006 17:43
MertAdam07
24.07.2008 13:33
Tövbe tövbe ! Bu nasıl bir forum böyle Hanım Ağa
Allah Herşeyi Görür; gizli kalanıda açık olanıdaPek bahsetmicem gerçekleri benden iyi biliyorsunuzda sadece bu tekerleme mi bulmaca mı yapmak istediniz,anlamadım. Bence Allah ile adını anarken dikkatli olmalıyız. Bu gibi konularda söylenemez bu !!!
Not: Mamaafih. Bizler Yüce Rabbimizi , tam laikiyla ve hakkaniyetle bilseydik (hepimizin kusur,az-çok cahilikleri ve bilmediğimiz pek çok konu olabilir; bu bizikafir yapmaz) Böyle sözlere ve düşüncelere eminim kalp,taş kesilir,ruh dağlanır ve donakalırdı.Vicdan el vermezdi b'kere !
O'ndan gökler ve yerler,bizler yaratılana değin,ve kıyamete kadar hatta,öve öve bitiremediler. O pek yüce pek ulu, övgüleri pek yüksektir. Her nefesim, ^o yaratmakta olduğu her an da,yaşayabiliyorsam^...
hiç bir kapım (gerçekten SonUmut'sa O'dur beni koruyacak, O'dur bana herşeyi öğretecek. Hassas olalım bazı konularda. Unutmayın kardeşlerim, bizler ne hrstiyanız ne yahudi; (aramızda nasrani ve musevi olan varsa hiç gücenmesinler,sadece inançlarına saygılıyız,bizler zulümcü değiliz,saygı duyarız ama velakin; bizlerin inançlarımızı dahiç bir kuvvet karambolaj edemez !!!Bizler saygılıysak Onlarda saygılı olacak.
İçimi döktüm,özür dilemiyorum ama; kim olsaydı aynı şeyi yapardı...Selametle kalın