Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Trafik Polisi'nin Göremediği Nedir ?
DigiMuhabbet Forum > Genel Kültür > Zeka Soruları
HaNıM aGa
Şoforun her zaman gordugu, Cobanin arasira gordugu, Trafik Polisi'nin göremediği nedir...? :D :D

Açıklama: Diğer yazım ve imla'lar hatalı bulunduğundan mesajlar silinmiştir. Daha dikkatli yazım kurallarını ve Özne,varlık,din,vatan gibi konularda hassas olalım.Herkese ders olması açısından,Hanım ağa'nın mesajı: ''Şoförün her zaman gördüğü,Çobanın arasıra gördüğü, Allah'ın göremediği Nedir'' Vicdanına bu mesajı yediren bir arkadaşı hayal bile etmiyorum. Saygılar.
Çarşı-1903
allah'ın görmedigi bir sey yokturki
t-maCarter
meslektaşı ...
HaNıM aGa
ALINTI(vince_carter_86_ @ 13.11.2006 18:21) *

meslektaşı ...

doğru cevap gelmiş... :mellow:
Romantik
tebrik ediyoruz arkadaşı o zaman :mellow:
t-maCarter
tşk ediyırm
Needles
Vince Carter Sen Bir Çikolata Hakettin Nehir'den İste smileygul.gif
Romantik
ALINTI(Needles @ 14.11.2006 17:30) *

Vince Carter Sen Bir Çikolata Hakettin Nehir'den İste smileygul.gif

Nehir hiçbirşey almaz bence boşuna beklemeyin ve ondan medet ummayın smileygul.gif cimri o :unsure:
t-maCarter
nehir bu romantik sana ne diyo bak ben senin yerinde olsam alırdım bir çikilita da görsün cimrimiymişsin smileygul.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
HaNıM aGa
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

buyrun hepinize romantikte yesin... rolleyes.gif rolleyes.gif

IPB Image

sonrada dişiniz fırçalayın ki çürümesin nehir yüzünden dişimiz çürüdü dersiniz adım cimreye çıkmış zaten.. rolleyes.gif
Needles
nehir cok düşüncelisin ama gerçek cikolata alsan daha iyi olurdu şimdilik bunada şükür smileygul.gif
t-maCarter
neyse bunlar içinde tşk ne diyelim artık önümüzdeki sorularla çikilitolara bakacaz rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
MertAdam07
Tövbe tövbe ! Bu nasıl bir forum böyle Hanım Ağa ohmy.gif Allah Herşeyi Görür; gizli kalanıda açık olanıda

Pek bahsetmicem gerçekleri benden iyi biliyorsunuzda sadece bu tekerleme mi bulmaca mı yapmak istediniz,anlamadım. Bence Allah ile adını anarken dikkatli olmalıyız. Bu gibi konularda söylenemez bu !!!

Not: Mamaafih. Bizler Yüce Rabbimizi , tam laikiyla ve hakkaniyetle bilseydik (hepimizin kusur,az-çok cahilikleri ve bilmediğimiz pek çok konu olabilir; bu bizikafir yapmaz) Böyle sözlere ve düşüncelere eminim kalp,taş kesilir,ruh dağlanır ve donakalırdı.Vicdan el vermezdi b'kere !

O'ndan gökler ve yerler,bizler yaratılana değin,ve kıyamete kadar hatta,öve öve bitiremediler. O pek yüce pek ulu, övgüleri pek yüksektir. Her nefesim, ^o yaratmakta olduğu her an da,yaşayabiliyorsam^...

hiç bir kapım (gerçekten SonUmut'sa O'dur beni koruyacak, O'dur bana herşeyi öğretecek. Hassas olalım bazı konularda. Unutmayın kardeşlerim, bizler ne hrstiyanız ne yahudi; (aramızda nasrani ve musevi olan varsa hiç gücenmesinler,sadece inançlarına saygılıyız,bizler zulümcü değiliz,saygı duyarız ama velakin; bizlerin inançlarımızı dahiç bir kuvvet karambolaj edemez !!!Bizler saygılıysak Onlarda saygılı olacak.

İçimi döktüm,özür dilemiyorum ama; kim olsaydı aynı şeyi yapardı...Selametle kalın
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.