Romantik
25.07.2006 05:01
Ben israilden nefret ediyorum. Acımasızca günahsız ve zavallı insanlara bu kadar zulme hiçbir hakları olmamasına rağmen kundaktaki bebeğe bile saldıran bu canilerden nefret ediyorum. Allah filistin halkının yardımcısı olsun. Onlar bizim kardeşlerimiz
GercekDost
25.07.2006 05:55
Aynen Amerika Ve YaLtakcıLarı İsraiL Ve İngiLtere Butun Dunyayı Tehtıd Eden En Buyuk Terorıst uLkeLer Bu Yuzden Her TurLu Boykoto GıdıLmeLi Bunun İçin Forumda OzeL Bır Yer AcaLım.
Romantik
26.07.2006 05:23
Elimden bunlara karşı çok şeyin gelmesini isterdim. Bize ne görev düşerse inşallah elimizden geleni yaparız.
tarih tekerrürden ibarettir.Bu savaşlar durup dururken çıkmadı bence araştırmak lazım.Birşeyler yapmadan önce araştırıp öğrenmek lazım!
Romantik
06.08.2006 20:29
http://www.digimuhabbet.net/forum/index.php?showtopic=73 bu topiğe bir göz atabilirsiniz. İsrailin vahşet görüntüleri ibretleri buradan görebilirsiniz.
ultrAslan
19.11.2006 17:12
israil in şucu ne o bolgede bir tek yahudi devleti israil oyle deilmi geri kalanların hepsi müslüman filistin de müslüman peki bu kadar müslümanın içinde bi yahudi bunu yapıyorsa diğer bu müslüman lar niye sesini cıkarmıyor suç israilin deiğil o coğrafyadaki müslümanların sucu
t-maCarter
19.11.2006 23:51
israil ekmek weren eli ısırdı adi köpekler!!!
BRYAN O CONNER
02.02.2007 16:39
israilinde sırası gelir...döner dolaşır gelirrr..
bu hür irade evreninde her türlü zulümü deneyimlemeyi seçenler sebep sonuç yasası gereği kendi sonuçlarını yaratırlar..bu demek değildir ki hiç tınmayalım ama nefretin doğuracağı sadece nefrettir.ve nefret insana çok yanlış şeyler yaptırtır.nefret duymak kolaydır..egosaldır ve binbir haklı nedene bürünerek karşımıza çıkabilir ama sevgi zordur.zalime nefret duymak onu sadece daha da zalimleştirir yada onların çocuklarını zalimleştirir..oysa birileri bir yerlerde dur derse ve sevgiyi empatiyi denerse herşey değişebilir.ruh ölümsüzdür ve bizde ruha sahibiz..sonradan utanç duyacağımız deneyimler bize elbet geri dönerler..onlara da..ve onlar dediğimizin hepsi bir değildir.onlarında arsında aynı bizim gibi her türden her kafadan insan vardır.insanlığın sancıları bitsin. ve bence nefret bitsin.
DieFORme
16.08.2007 20:57
israilin bayragının ne manaya geldigini ögrenirseniz anlarsınız !
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.