Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Seks için 237 neden
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Cinsel Sağlık ve Bilgi Bölümü
Çarşı-1903
Seks için 237 neden
IPB Image
Amerikalı araştırmacılar insanların neden seks yaptığını araştırdı. 2 bin kişinin verdiği cevaplara göre, seks yapmak için 237 neden var.

Teksas Üniversitesi psikologlarının yaptığı araştırma, Cinsel Davranış Arşivleri Dergisi’nde (ASB) bu hafta yayınlandı.

Araştırmanın en dikkat çekici sonucu, erkeklerin genelde "fiziksel", kadınların ise "duygusal" nedenlerle sevişmesi oldu. Buna göre kadınlar, bir erkekle ilk sevişmelerinin ardından genelde "Aşık olduğumu fark ettim" derken; erkekler aynı durumda "Skoru artırmak istedim" diyorlar.

Bazı insanlar Tanrı’ya yakın olmak için sevişiyor, bazıları terfi yahut intikam almak için.

Baş ağrısından kurtulmak, kalori yakmak, uyumaya yardımcı olmak veya günün stresini atmak gibi "tıbbi" nedenler de var. Kış aylarında ısınmak için sevişenler de var.
adonis
2000 kişiden 237 sinin cevap verdiğini düşünürsek demek ki geriye kalan 1763 kişi nedensiz sevişiyor yani tamamen güdülerle..EN güzeli smile.gif Tabii ki bu espirili bir yaklaşımdı saskinaptal.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.