Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Aşk hayatımız 'Hostel' gibi
DigiMuhabbet Forum > Güncel > Televizyon & Magazin
Romantik
Playboy güzeli, ünlü İngiliz model Katie Price üçüncü çocuğunu geçtiğimiz hafta kollarına aldı. Pop yıldızı Peter Andre’yle evli olan Price, "Seks hayatımız tıpkı Hostel filmi gibi" dedi.

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Peri masalı gibi bir düğünle evlenen Peter Andre ve Katie Price, üçüncü çocuklarını da kucaklarına aldı. İki yıldır evli olan çift birbirlerini öyle seviyorlar ki, birbirlerine dokunmadıkları bir saniyeleri bile geçmiyor. Geçtiğimiz hafta ikinci evlilik yıl dönümlerini kutlayan çift, Kıbrıs’ta aile boyu bir tatil yaptı.

"Bebek sahibi olduktan sonra, depresyonlardan, hormonlarımın etrafa dağılmasından dolayı kocamla çok ilgilenemedim. Ama şimdi ilk tanıştığımız günki gibiyim. Çocuklarıma karşı çok korumacıyımdır. Onlar uyurken bile yatağa gitmek istemem. Dadı yerine kendim bakmayı tercih ederim" diyen Katie Price, aşk hayatını, bir korku klasiği olmasının yanında son derece cüretkar sahneler içeren "Hostel" filmine benzetti:

"Seks yaparken Peter biraz çekingen oluyor ama kesinlikle ben öyle değilim. Maceracıyımdır. Hiç Hostel filmini izlediniz mi, bizim seks hayatımız aynı o film gibi."
(Hürriyet/Kelebek)

portakalbahcesi
Vaşşşşşşş yok baba yok Hostel filmi gibi asla olamaz ikiside sağ ve sağlıklı gözüküyor.amiyane bir benzetme yada gönderme yapmışsa eğer seks hayatları ile ilgili zira Hostel izleyenler bilir dehşetengiz bişey yani o başka bişey ama kızımız Türk olsaydı eminim Hostel yerine seks hayatlarını benzeteceksede illa bir filme benzetse benzetse " Parçala Behçet " e benzetirdi heralde rolleyes.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.