Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: 18 yasindaki genç kizin Can Dündar'a yazdigi mektup
DigiMuhabbet Forum > Eğlence > Geyik & Muhabbet
warhammer
Sabah Mailim de wardı ve paylaşmak istedim..

O çok sevdiğim Sarı Zeybek'le tanıdığım Can Dündar'a,

Küçükken bütün çizgi film videolarımın yanında dururdu Sarı Zeybek.
Ve ben her hafta izler, her seferinde büyülenmiş gibi kalkardım başından.
İşte o yüzden bugün NTV'de sizin sesinizle, 'bir Can Dündar belgeseli'
olarak
benim cumhurbaşkanım olmayan Abdullah Gül'ün hayatını dinlemek bu kadar
üzdü beni.
Yazılarınızı, fikirlerinizi çok beğenerek okuyorum ve o yüzden sizle
fikirlerimi paylaşmak istedim. '
Türkiye'yi germeyelim! İp koparsa hepimiz iki yana savruluruz,' diyor,
hoşgörülü olmak gerektiğine inandığınızı söylüyorsunuz.
Hoşgörü, kasıtsız yapılan hatalara, iyi niyete gösterilir,
kendine güvensiz insanların beslediği kine, intikam hırsına, gözü kapalı
ideolojilere değil.
Saygı inanca gösterilir, inancı suistimal etmeye yönelik bir iktidara
değil.
Hoşgörü, ''Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' koskoca bir yalan.
Egemenlik kayıtsız şartsız Allah'ındır,' diyen bir zihniyete gösterilemez.
O, hoşgörü değil, boyun eğmek olur.
Ben Atatürk'ün kurduğu Türkiye CUMHURİYET'i vatandaşı olarak doğdum ve
benim
bir kız olarak bu koşullarda yaşamam, söz sahibi olmam için milyonlarca
insan kanını akıttı.
Koca bir tarihi, koca bir Atatürk'ü silmek nankörlüktür, kendini inkar
etmektir ve bunun hoşgörüsü olmaz.
Eylül'de Londra'ya üniversiteye gidiyorum.
En büyük endişem dört sene sonra bu ülkeye dönemeyecek olmak.
Beni temsil etmeyen bir yönetimin ülkeme vereceği zararların korkusuyla
gidiyorum.
Yeniköy'de oy vermeye şortla gittiğimde bana 'günah' diye laf atan o
takkeli adama duyduğum nefret korkutuyor beni.
Bence bu ipin kopması, bizim savrulmayı göze almamız gerek artık çünkü
Kurtuluş Savaşı da sarsmıştı.

Sevgilerimle,

Serra Tansel

Romantik
Bu hükümetten bu kadar gereksiz yere endişe etmeye ya da korkmaya bence gerek yok Allah inancından zarar gelmezki kimseyi kapanın ya da falan filan edin diye bir zorlama söz konusu olamaz islam dini sonuçta hoşgörü dinidir bu adamların da allah rızası için birşeyler yapmaya çalıştığına ben şahsen tüm kalbimle inanıyorum
yagmur_yureklım
gerçekten çok teşekkür ederim.
bir TÜRK VATANDAŞI OLARAK GURUR DUYDUM SİZİNLE
BU ARADA BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
VE BÖYLE BİR YAZIYI BİZİMLE PALAŞTIĞINIZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM
ehlidunya
Eylül'de Londra'ya üniversiteye gidiyorum.
En büyük endişem dört sene sonra bu ülkeye dönemeyecek olmak

güle güle yolun açık olsun dönme zaten smileygul.gif

neden kendinizden olmayan bişiyi kabullenemiyorsunuz... yıllardır sizin gibi düşünmeyenler, sizi kabullendiler hemde hiç bir itiraz etmeden. ben ne gül'ü savunurum ne de Sezeri, ben sadece halkın isteğini savunurum, ne demiş atalarımız ne isen öle yönetilirsin...

Ben yerinde olsam hiç dönmem smileygul.gif artık senin gibilere yer yok ve bundan sonrada olmayacak he he he he smileygul.gif
kalibra
bencede senınn gıbıleree yaygaracılara yer yokk bu ulkedee londranınn buyusu kaplamıs senı sımdıden bu kadar on yargıı varken bu ulkede bız zaten adım atamıyoruzz laıklık dumenıı altında ulkeyıı yılarca soydularr o zamn sızın o meshur sagduyunuz bneredeydıı merak edıyorum sımdı mıllet secımını yapmıs bır suru ınsanı aptal yerıne koymakmıdırr sızce laıklık nerede kaldı sızın cogulcu demokrasınız bu kadar ınsan sılah zoruylamı o sandıga oy attıı ben bılıyorum kendı mahellemden bır suru laık gorusluu ınsanınn bu hukumete oy verdıgını neden dersınızz acaba bır seyıı beceremedıgınız ıcın bırakındaa ınsanlar ısını yapsınn kara senaryolar cızmeyınn su an yedıgınız ekmekk tadındaysa ve huzurla uyuyorsanız evınızde sesınız cıkmasın emınımkı sızın bır suru ınsandan daha yuzunuz kurudur londra yolcuzu ysanız kendınız ıcın bıseyy yapacaksanız oncee bır fakırın evıne gıdın laık ınsannnnnnnn
warhammer
her seyden önce londraya gıdecek ve Türkiyeye dönecek biriinin yazısını buraya koymam dakı amaç giden kişinin alakasız bıle bıle olsa bu ülkeyi bir şekilde düşünmesidir..

bende ''ehlidunya'' nıcklı arkadas gıbı yolun acık olsun gule gule dıyorum ama..

kalıbra bahsettıgın ''laıklık dumenıı'' lafını sevmedım...bu herhangibi bir dümen değil... aksine senin de bahsettiğin gibi aksamları rahat uyumanı, yediğin ekmekten tat almanı saglayan Büyük Atatürk'ün hiç görmediği ve Tanımadığı bizlere Yani TÜRK ulusuna en büyük armağınıdır... şu an buraya yazı yazabiliyorsak bu O'nun sayesindedir..Türkçe karakterler le Türkçe yazıyoruz dikkatini çekerim...O'nun izinden git..git ki senden sonraki nesillerde senin adında, senin konuştuğun dilde, senin büyüdüğün yaşadığın yerlerde yaşasın...Ben tabiki onlara oy vermedim ama bu oy işleminin bile demokratik bir şekilde ewet hayır a dönüşmesini sağlayanda Atatürk'tür..

Bazı Şahıslar MEB'in dağıttığı "İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük" kitabından Atatürk'ün Onuncu Yıl Nutku'nun çıkarılmasını Meclis gündemine getirdi.

bundaki çıkar nedirki? Nedendirki?

Herşeyden önce Ata' ya ve onun bizler için yaptıklarına saygı!!!

Nasıl yerde bir ekmek gördüğünde basılmasın diye kenarı kaldırıyorsan, O'nun ilke ve inkilaplarıınıda omuzlarında taşı..

Ne Mutlu Türküm Diyene![size=5]

Unutmaki Bu 4 kelime için bir ulus yok oluyordu..

Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.