Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: arkadaşlar aranızda balık sewen warmı???
DigiMuhabbet Forum > Genel Kültür > Zeka Soruları
t-maCarter
elinizde üç balık var bu balıklardan her birinin bir yüzünün pişirilme süresi beş dakika ve balıkları pişirmek için kullanacağınız tava sadece iki balık alabiliyor. üç balığı tamamiyle 15 dakikada nasıl pişirebilirsiniz???
HaNıM aGa
aklımı karıştırdın akşam akşam... hate-mazzata.gif hate-mazzata.gif
mahmutabi
İlk iki balığı koy ve tek yüzü pişir=5'
Sonra birini çıkar, kenardakini koy=5' (Bir balık tamamen, iki balık tek yüz pişmiş olur.)
Sonra tavadaki ve kenara çıkardığımız tek yüzleri pişmişleri koyup pişiririz=5'

Toplam 15' eder süre.

doğruysa monitörüme üç defa tıkla
Romantik
nehir bilmedin diye ne o elindeki hate-mazzata.gif yakışıyormu sana smileygul.gif
t-maCarter
ewt yaa nehir ne o valla bir daha foruma birşey yazmıyacam yada romantik bana bir tane kaskosigorta ayarla rolleyes.gif baksana can güwenliğim tehlikede...rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif

bu arada mahmutabiye yine bir mellow.gif mellow.gif
HaNıM aGa
aklımı karıştırdın ödülmü vercem...korkma ısırmam.... rolleyes.gif rolleyes.gif hate-mazzata.gif hate-mazzata.gif hate-mazzata.gif
t-maCarter
valla ısırmandan değil ama sopandan korkarım rolleyes.gif
pff
ya bende buldum ama olur mu bilmiyorum;
şimdi ilk iki balığı pişirmek 10 dk
sonra 3. balığı da ikiye bölüp 2 parça şeklinde pişirirsin o da 5 dk sürer
böle de olur gibime geldi benim blush.gif
HaNıM aGa
o balıkları ben yersem kalmaz uğraşmayın rolleyes.gif rolleyes.gif
ahmet_cakir58
ilk ikisinin tek yüzünü pişiririz öncelikle .sonra tekinin öbür yüzünü çevirir ötekini çıkarırız.3.balıgın tek yüzü ile öbürünün pişmeyen yüzü pişer son olarak 2.nin öbür yüzü ile sonuncunun öbür yüzünü pişiririz
mavi_34
mahmutabi zaten pisirmis baliklari mellow.gif bizede bi salata yapip yemesi kalmis unsure.gif balkona masayi kuralim bari hadiordan.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.