DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız. Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler. Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın
elinizde üç balık var bu balıklardan her birinin bir yüzünün pişirilme süresi beş dakika ve balıkları pişirmek için kullanacağınız tava sadece iki balık alabiliyor. üç balığı tamamiyle 15 dakikada nasıl pişirebilirsiniz???
HaNıM aGa
16.11.2006 21:59
aklımı karıştırdın akşam akşam...
mahmutabi
16.11.2006 22:04
İlk iki balığı koy ve tek yüzü pişir=5' Sonra birini çıkar, kenardakini koy=5' (Bir balık tamamen, iki balık tek yüz pişmiş olur.) Sonra tavadaki ve kenara çıkardığımız tek yüzleri pişmişleri koyup pişiririz=5'
Toplam 15' eder süre.
doğruysa monitörüme üç defa tıkla
Romantik
16.11.2006 22:04
nehir bilmedin diye ne o elindeki yakışıyormu sana
t-maCarter
17.11.2006 00:43
ewt yaa nehir ne o valla bir daha foruma birşey yazmıyacam yada romantik bana bir tane kaskosigorta ayarla baksana can güwenliğim tehlikede...
ya bende buldum ama olur mu bilmiyorum; şimdi ilk iki balığı pişirmek 10 dk sonra 3. balığı da ikiye bölüp 2 parça şeklinde pişirirsin o da 5 dk sürer böle de olur gibime geldi benim
HaNıM aGa
06.04.2007 09:43
o balıkları ben yersem kalmaz uğraşmayın
ahmet_cakir58
19.05.2007 20:59
ilk ikisinin tek yüzünü pişiririz öncelikle .sonra tekinin öbür yüzünü çevirir ötekini çıkarırız.3.balıgın tek yüzü ile öbürünün pişmeyen yüzü pişer son olarak 2.nin öbür yüzü ile sonuncunun öbür yüzünü pişiririz
mavi_34
24.05.2007 14:40
mahmutabi zaten pisirmis baliklari bizede bi salata yapip yemesi kalmis balkona masayi kuralim bari
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.