Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Yine Bir Anket
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
t-maCarter
HADİ ARKADAŞLAR SİZLERİ BEKLİYORUMM!!!!!

Edit: Ankete birkaç bölüm daha eklendi
Romantik
Pop ağırlıklı fakat arada arabeskte dinlemek çok hoşuma gider dry.gif
mahmutabi
bir kategoriyi atlamışsın. ben Türkçe ve Kürçe Halk müziği dinliyorum
Romantik
Bencede kürtçe eklenmemiş eklenirse oyumu ona da verecem çünkü hem pop hemde kürtçe müzik dinliyorum...
t-maCarter
aslında bende dinlerim ama o an aklıma gelenleri yazdım kusura bakmayın siz diğeri tıklayın o zaman biz öyle kabul edelim !!!
Romantik
ALINTI(vince_carter_86_ @ 18.11.2006 01:28) *

aslında bende dinlerim ama o an aklıma gelenleri yazdım kusura bakmayın siz diğeri tıklayın o zaman biz öyle kabul edelim !!!

Mesajı düzenle yaparak bence ekleme yapabilirsin smileygul.gif ben diğeri kürtçe olarak şahsen kabul etmem hate-cry2.gif
t-maCarter
hemen yapıyorum abicim...

beceremedim abiler kusura bakmayın romantik ben sana gelim onuda öğret...
Romantik
Tamam ben anketi düzenledim fakat daha önce oyumu kullandığım için bir daha oy kullanamadım kürtçe olarak olsun bundan sonraki arkadaşlar oylamalarında zengin seçenek bulmuş olacaklar mellow.gif
t-maCarter
ellerine sağlık romantik abi beni kurttartın smileygul.gif
pesimist
sonuna kadar ROCK smileygul.gif gerçi her bişi dinlerim smileygul.gif
tebessüm
valla ben müzikte ayrım yapmam yeterki kulağa hoş gelsin.her türlü müziği dinlerim.
Romantik
tebessüm bu konuda da katılmadan yapamıyacam gerçekten haklısın mellow.gif bende kulağıma hoş gelen ama bana laf saymayan müzikler hoşuma gider smileygul.gif
hayalll
ilk önce bişi demek istiyoprum metalika yazılmıs o bir grup bir taz değil metal müzik bir tarzdır

ancak gel gelelim müzik kültürüm geniştir ama rap-hiphop dinliyorum tarzım bu dry.gif
eylül
metelıka dry.gif
KuRbAn
yaa abicim "metelika" diye ne bir grup var ne de müzik türü. o grubun adı METALLİCA ki oada bir müzik türü değil... ben metelika şıkkına oy verdim ama normali metal olucak
Akrep
ben müziği hic ayırmam nede olsa evrenseldır smileygul.gif genıs bı müzık yelpazem vardır hepsı dıye bır sık olsaydı keske fakat ben oyumu pop a verdım
sebla
kuagıma hoş gelen her türlü müzigi dinlerim.pop dedim
şekerkız
fark etmez hertür müzik dinlerim smileygul.gif yeterki kulağıma hoş gelsin smile.gif
HaNıM aGa
türk halk müziğine bayılırım mellow.gif
POSTACI
ben pop tan yana kullandım oyumu ,çok seviyorum hareketli parçalrı .çoşmak ooooo. mellow.gif
asi melek
ben rock ve metal dinlerim biggrin.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.