Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: işte bir kolay soru daha!
DigiMuhabbet Forum > Genel Kültür > Zeka Soruları
t-maCarter
ewt ark kolay dedim hakketen kolay bir dikkat tamam bu sorunun işi!!!

soru şöyle: elinizi kaldırmadan 3 tane çizgi çizeceksiniz we alttaki resimdeki 9 noktadan da geçecek çizgi uzunluğu serbest KOLAY GELSİN!!!!!

IPB Image

NOT : noktaları elle çizdiğim için geometrik değildir lütfen hoş görün
HaNıM aGa
msn girde ben senin ifadeni alırım.. rolleyes.gif rolleyes.gif aklım karıştı yaa.. smileygul.gif
şekerkız
nasıl oluyomuş bi analat bakim de öğrenelim.kafam karıştı yaw.. hate-cry2.gif hate-cry2.gif
t-maCarter
ALINTI(şekerkız @ 24.11.2006 12:20) *

nasıl oluyomuş bi analat bakim de öğrenelim.kafam karıştı yaw.. hate-cry2.gif hate-cry2.gif

arkadaşalar kusura bakmayın soru yanlış sorulmuş 3 değil 4 tane hakkınız war biraz tekrar deneyin olmazsa ben weririm cvp !!!!
şekerkız
yapamadım ben gene ver sen cevabı çok merak ettim valla..kır nehir kafasını hakketti bu... smileygul.gif mellow.gif
t-maCarter
ALINTI(şekerkız @ 28.11.2006 09:33) *

yapamadım ben gene ver sen cevabı çok merak ettim valla..kır nehir kafasını hakketti bu... smileygul.gif mellow.gif

ark lütfen asabileşmeyim şekerkız uğraştığın için yinde saol senden başka ilgilenen yoktu zaten bu arada i__love__this__game__@hotmail.com ne cezam warsa ekle sen wer rolleyes.gif

IPB Image
HaNıM aGa
senin dilin den sadece biz anlarız... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif msn de kafan uçcaktı cevap gelmeseydi..teşekkürler... rolleyes.gif
şekerkız
teşekkürler vince cevabın için...ama kolaymış ya ben daha farklı yapmaya çalıştım galiba:(
t-maCarter
öyle olmuş demiştim zaten kolay diye olsun bir dahaki sorulara bak !
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.