Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: 13 yaşındaki gelin intihar etti
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Hayatın İçinden
derbeder2
13 yaşındaki gelin intihar etti

Güler Ç. henüz 13 yaşındaydı. Erzurum’da 5 gün önce düğünü yapılan ve imamlı nikahlı eş olarak evlendinilen 13 yaşındaki kız, bayram sabahı ahırda intihar etti.

Tekman ilçesine bağlı Toptepe köyünde yaşayan Güler Ç. (13) 5 gün önce yapılan düğünle imam nikahıyla Akın Baba ile birlikte yaşamaya başladı. Güler Ç, sabah saatlerinde ahırdaki tahtaya kendini iple asarak intihar etti.
Bayram namazı kılmak için evden ayrılan aile üyeleri, döndüklerinde Güler Ç’nin cesedi ile karşılaştı.
Olayın ilçe jandarma komutanlığına bildirilmesi üzerine soruşturma başlatıldı.
Bu arada, Güler Ç’nin 5 gün önce imam nikahı ile birlikte yaşamaya başladığı Akın Baba’nın kimliğinde 11 yaşında görüldüğü ancak ailesinin 19 yaşında olduğunu beyan ettiği kaydedildi.
yavuz90
işte cahilliğin sonu.böle cahillikler güzelim kızlarımızı intihara bunalımavb şelere sürüklüyor.. el ele verip doğuya ve güneydoğuya acilen eğitim ve kalkınma yardımı gönderilmeli...
gerçi hükümetimiz yaptı sağolsunlar. ama umaarım o yaptığımız yardım yerlerine ulaşır
MertAdam07
Ya 13 yaşındaki çocuk evlendirilir mi?! Buna aklım gerçekten almiyor arkadaşlar. Eh intihar etti işte sonunda,sen çocuğun üstüne gidersen böyle olur.Ne cahil ailelerde var, sen akıl ver cümlesine Allahım !

forum için tşK
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.