Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: işte soru!
DigiMuhabbet Forum > Genel Kültür > Zeka Soruları
t-maCarter
Ölüm cezasına çarptırılan bir adama son sözü sorulmazdan önce şöyle deniliyor.
"Son sözünü yalan söylersen asılarak, doğru söylersen kesilerek öleceksin."
Bu adamın kurtulma şansı olduğuna göre ölüm cezasından kurtulmak için ne söylemelidir?
şekerkız
yooo ne alaka ki şimdi doğruda söylese aslılacak yalan söylesede kesilecek dimi amaa??**
t-maCarter
ALINTI(şekerkız @ 28.11.2006 09:38) *

yooo ne alaka ki şimdi doğruda söylese aslılacak yalan söylesede kesilecek dimi amaa??**

yok bir cvp sonucu hayatı kurtulacak ama nsl dedim ya cvp kolay ama açıklaması biraz kafa karıştırıcı birkaç gün sonra yazarım cvp ama kimse ilgilenmiyorki!!!!
ahmet_efe77
hıc bır sey soylemeyıp sussa belkı kurtulur ne dersınız
pesimist
walla biraz kafa yormak gerekir bulsam bi söliycemde smileygul.gif
t-maCarter
ark isterseniz cvp werim??
Romantik
Ben daha mantığını bile çözemedim ki smileygul.gif öldürsünler adamı rolleyes.gif ya da ozan sen yaz cevabı
HaNıM aGa
rolleyes.gif yalan söylemeyi tercih etsin çünkü acı çekmez..asılarak onu tercih etsin ya.. rolleyes.gif
t-maCarter
bakın arkadaşlar adam kendisinin asmalarını ister...
eğer onu asarlarsa doğru söylemiş olacak we kesilerek ölmesi gerekecek...
eğer kesilerek öldürmeye götürürlerse de yalan söylemiş olacak we asılması gerekecek...
her iki türlüde kurtulmuş olacak...
umarım anlamışsınız..
burak28
ya önce kesip sonra asarsalar veya önce asıp sonra keserseler.böyle bişeyin olmama garantisi var mı?bence son sözünde soru sorsun.belki kurtulur.
ozmoz
bence ölüm cezasını kaldırsınlar
dishykartal
bence cevapla artıkk adam ölmeden hadiordan.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.