Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: İlk Aşkım :)
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > İtiraf Ediyorum
pesimist
Evet arkadaşlar o zamanlar sanırım ilk okula gidiyordum ve bir kızı seviyordum. Sevmek ne haddime ise smileygul.gif Ama öle bir şeydi ki matematik dersinde (geometride dene bilir) üçgenler konusunda idik. hocamız eve ödev verdi. Bende ne yapatım.Üçgenin köşesinde harfler vardır ya ABC üçgeni falan. oraların hepsine "x seni seviyorum" yani her harf bir köşeye geliyo ve birleştirincede bu kelime ortayua çıkıyo du smileygul.gif ne yaratıcı insanmışım be o zamanlardan belliymiş romantik biri olduğum. Çiçek veremesemde isminin harfleriyle üçgenlerimi süslüyordum. Allahtan yakalanmadım smileygul.gif
Romantik
Bende ilkokul 3'de aşık oldum berna diye bir kız vardı sınıfta çok hoşuma gidiyordu o yaşta aşkı bilemezdim tabi orta okul ayrı bir okuldu keşke diyordum aynı sınıfa düşsekde ondan ayrılmasam ve nihayetinde duam kabul oldu ve aynı sınıfa düştük ve en son orta 3'e ben buna açılmak istedim artık ergenlik çağımı geçirmiş durumdayım artık herşeyin farkındayım ve gidip ona teklifte bulundum bana 1 gün sonra şu cevabı verdi
" Ben Seni Kardeşim Gibi Görüyorum " hate-cry2.gif ama ben onu söylemesine kulak asmadım lisede de ben bunu takip ettim fakat ne yaptıysam olmadı wink.gif ilk aşk serüvenim böyle işte
pesimist
hüsranla başlamışsın ama inşalah devamı mutlu gider smileygul.gif nerde o eski masum aşklarrrrrrrrrrrrrr smileygul.gif
Romantik
Bundan sonra benim için aşk pek birşey ifade etmiyor yani ondan sonrada yaşadıklarım vs. bana tecrübe oldu aşk çok güzeldir ama ben tekrar yaşamayı düşünmüyorum lacbj5.gif
pesimist
oh benim gibi biri daha çıktı smileygul.gif yediğim aşk denen bir halttan sonra bende artık aşktan soğudum sanırım. Aşkın sonu beni hep acıyı düşündürüyo. Ya korkuyorum yada artık üfleye üfleye yemek zorundayım smileygul.gif
t-maCarter
ilkler hiç unutulmuyor dimi lise 3 de ilk aşkım oldu sonrada ondan geriye kalan bu imzam!!!
Akrep
hayatımın en delı cagı, akar kanım durmaz gıbı, yasımsa daha 17! onu cok sevmıstım ve gıtıkten sonra onun acısı hıc sılınmıcek gıbıydı ama ne acılar geldı gectı ustunden ancak bole ılk asklardan bahsedılınce esıp gecıyor hepsı bu!
pesimist
ilk aşk başka be akrep. seninki 17 yaşındayken olmuş ben aşık olduğumda daha 10 yaşında yoktum smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif neyime lem benim aşk, daha aç karnımnı doyuramıyordum rolleyes.gif rolleyes.gif

ama yinede ilk aşklar başka oluyo canımm smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
Akrep
pesimist senın bahsettıgın ılk ask dııl cocukluk askı bee smileygul.gif karıstırdın sen duyguları ılk ask genclık yıllarında yasanır
rolleyes.gif rolleyes.gif
sebla
eski yar şöyle dursun,can gurban yengi yareeee rolleyes.gif rolleyes.gif
biara
oda bişşi mi ben 5 miysim 6 mıydım ne ana okuluna gidiodum adı furkandı aynı sınıfa düşmedik die yastıkları kesmiştim :D ama çocukluk aşkı işte:D
babaho
iyimiş güzel fikir
exselanse
bende ortaokulda aynı sınıfta ceren die bi kıza aşık oldum tam 3 sene sonra açıldım..yane okulun bitmesine bir hafta kala.o da beni sewiormuş ama okulun en güzel kızı olduğu için gururuna yedirememiş bana açılmayı...sonunda aşkımız 3 ay sürdü o bulgaristana gitti bende onun yokluğunda istanbula dayanamadım sivasa ananemin yanına kaçtım.o gün bugündür haber alamıyorum ama hala rüyalarımda görüyorum hate-cry2.gif sad.gif
D€ry@
Benim gibi aşk mağduru insanların olduğunu bilmek içime su serpti smileygul.gif Ben de bu hatayı yapan başkaları da war mı acaba diye düşünüyordum.
Ben de ilk defa aşk olduğumda 17 yaşındaydım, şu an 18 olcam wub.gif We onu hala unutamadım hate-cry2.gif
Aynı okuldayız ve onu her gördüğümde içimden bişeylerin koptuğunu hissediyorum.

Gözlerine baktığım anda hala bulutlanıyor gözlerim. sad.gif

Onu çoooook seviyorum hate-cry2.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.