Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: İnsanlık Ayıbını Bir At Ortaya Çıkardı
DigiMuhabbet Forum > Eğlence > Resim Galerisi > Korkunç Resimler 18+
MertAdam07
IPB Image

IPB Image

Matador Diego Ventura atının üzerine gururla oturdu ve 'şova' başladı

IPB Image

Ventura'nın kılıçlarının hedefi boğaydı. Yüzündeki ifade aslında kimin vahşi olduğunu ortaya koyuyor. Başka söze gerek yok...

IPB Image

Matadorun her yeni kılıç darbesi binlerce İspanyolu kendinden geçirdi

Boğaya sapladığı kılıçlarla tatmin olmayan Ventura, daha çok alkış için boğanın kulaklarını da kesti

IPB Image
sırada boğaya yaklaşan matadorun atı insanlık dersi verdi. Binlerce insanın göstermediği merhameti gösterdi ve boğanın yaralarını kendince iyileştirmeye çalıştı

IPB Image

sırada boğaya yaklaşan matadorun atı insanlık dersi verdi. Binlerce insanın göstermediği merhameti gösterdi ve boğanın yaralarını kendince iyileştirmeye çalıştı

IPB Image

son resme dikatli bakın ve insan oğlunun aybını bir atın nasıl çıkardığına şahit olun
DieFORme
Boğa güreşinden eskiden beri nefret ediyorum.O Şrfzlere Değilde Hayvanlara acıyorum!
ahuderya
hayvanların beyni bizden geri olabilir ama kalpleri bizden çok daha büyük ve temiz... güzel paylaşım için tşkler mertadam
MertAdam07
Rica ederim arkadaşlar. Biz siz hayatı paylaştıkça güzeldir.Allah kimseyi yalnızlık vermezsin.! Amin ! Iyi forumlar.
mmakkoyunlu
ohmy.gif yıllarca ders kitaplarında bile okutulan türkler şöyle barbardır böyle barbardır diyen avrupanın gerçek yüzü bize insanlık dersi verenler aslında bizden insanlık öğrendiler,ve şuda bir gerçektirki hiç bir sözüm ona medeniyet beşiği dedikleri avrupa ülkeleri bu vahşeti kınamıyor,tam tersi çanak tutuyor.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.