Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Türk KızLarı'nın Has Özellikleri
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Kadın Köşesi
MertAdam07
IPB Image

Merhaba bayanlar, okuyun şu yazıyı b'zahmet. Çok emek ettim valla tongue.gif

1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.

2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m öteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın içine kot pantoLonun paçasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer.

3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.

4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...

5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.

6-) Kadın HakLarı diye çığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi görüLür.

7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" rolleyes.gif gibi kadınca bir konuşma diLLeri wardır.

8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur.

9-) OnLara göre paran oLduğu sürece adamsındır.Parasız erkek öLü erkektir.

10-)Poposunu açıkta bırakan bodyLer giyip gün boyu çekiştirirLer. Ya görünmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu...

11-) Edep yerLerine kadar görünecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?Göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan...

12-) Bir erkek kötü 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende geçen sokakta hayat kadını gördüm. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan...

13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna geçerLer.

14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.

15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer rolleyes.gif rolleyes.gif we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.

16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.

17-) DuwarLarına Gökhan Özen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar.

1 8) PLaza topuk giyip yürürken Yao Ming oLurLar. Yürüyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA...

19-) Gitar(ki ben çaLıyorum), bağLama vs çaLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar.

20-) YüzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar.

21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere...

22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.

23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...

>*<AA ama alınmayın>*< mellow.gif

24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer.

25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.

Beğenmişsinizdir umarım dry.gif kızlar whistling.gif
DieFORme
beğenmek ne kelime kanka döktürmüşssün 1 e 1 aynı.
Teşekkürler
burcu
ALINTI
14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar.

15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra güLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar.

16-) Kot pantoLonu çizmenin içine sokup şebek oLurLar.

bunlara katılıyorum

bie erkeğin her yaptını yapıcaktın o zaman ne diye evde oturup aynanın karşında kendini mahfediosun alla alla yaa
iki sözde karşısındakinin ilgisini çekicekya bunu gülerek başarıcanı sanıyo
üç zaten kot pantolonu çizmenin içine katmaktan ne anlıyolar bende bilmiorum

emeğine sağlık

biara
Ne bu ya sanki erkekler farksız...Sanki erkekler beyine bakıyor sanki erkekler sokakta mal gibi gülmüyorlar... Daha çok var ama nese...
kanguru78
ALINTI(DieFORme @ 09.08.2008 07:00) *

beğenmek ne kelime kanka döktürmüşssün 1 e 1 aynı.
Teşekkürler

UYARI: Lütfen Forum Kurallarına Uyalım..
D€ry@
Ellerine saglık güsel yazmışsın. Bazı konularda haklı olsanda genel olarak erkekler de farklı sayılmaz yaniii.Ben hiç sınıfın en zeki kızına aşık olan yakışıklı bir erkek görmedim. Kızları yargılamadan önce kendinize bakın dış güzellikle esas ilgilenen sissinzzz : ohmy.gif
iskender_büyük
Ellerinize sağlık güzel bir konu
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.