Ben daha retro çağını yaşarken, sen daha doğmamış bir ceniniken,beklerdim sanki doğumunu, ben daha 8 yaşındaydım o ozaman...

Sonra çocuk parklarına götürürdü beni annem ve babam,sen hala yeni doğmuştun o zaman. Ben daha kuma,kürek vurarak ilk hayat derslerimi öğrenirken,sende ardımdan nasıl emek edileceğini öğreniyordun..

Artık okul başlamıştır. İlk karnemi getirirken ne kadar mutlu bir çocuktum öyle. Sende nasılda -o benimki gib,parka gidip nasılda seviniyordun,o kumların arasında,b'şeylerin öğreniminde coşuyordu, ve...

B'iş telaşıdır sürüyor hayatım. Oraya koş buraya yetiş derken,seni sanki birden bire Allah çıkardı bana ! inanmiyacaksın ama, ''evet tam bu park,işte tam bu parkta ben hatırlıyorum oynadığımı b'zamanlar. Seni belki tanımadan,tanımıyorum ki zaten..Ama seninde bu yollarda hayatının geçtiğini hissetmek,benim geçmiş hayat olarak,heyecanlandırıyordu.Sen ve ben. İki yabancı,iki yalnız hayatın çaylak imtihancısı...

(Sessiz ve mekansız bir yerde iken,düşündüm bunları sana. Zaman durmuş,herşey tersine dönmüş,sadece sen ve ben ve tepemizde duran koca bir karanlık,koca bir hiççç,korkuyorum belki akibetimin sonuna)...
Karanlık bastırdı. Ben daha doğmamış ikende,hava geceydi,zatengece saat 00:00 gibi doğmuşum. Seni bilmiyorum.Yine gün karanlık bir yoldan,ben içki içer bir yoldan çıkmış şaşkın gariban iken,seni sokak köşesinde gördüm gibi...Aman Allahım,belki birbirimizi tanımıyoruz ama,sana baktığımda,işte sevdiğim kız budur dediğimde,senin halini gördüğümde,maalesef ki sen hostes kızıydın,ama seni tanımıyorum hala nasılda tutulmuşum sana.Sende beni tanımıyorsun,ama bana nasıl baktın öyle sızlanırcasına. Hayat devam ediyor...Çok nesiller geçiyor,tek ders alan hayatta kaliyor belki?...Ya öbür taraf..?..Karanlık bir yoldaysan eğer. Sevdiğimi bulmasamda bu deryada yada bulsam,ya ikimiz o karanlık yolda ölür b'şekilde karşılaşmışsak. O yüzden Herşeyin hayırlısı.Biliyorum ki; bizden sonra nice nesiller gelecek ve niceleri de tıpkı bizim hikayelerimizdeki olduğu gibi,gidecek !...Sonsuzluğa...Yeni umutla doğan bebekler,son acıyla ölen ölüler,sana bakamadan,son akan gözümün seller,seveceğim seni ömür boyu hasret hasret Saygılar.
Eser bana aittir. Okuduğunuz için teşekkür eder, hayatlarınızda yüzünüzden gülümseme eksilmemesi dileğiyle...