Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: !! ilginç igrenç bir yemek !!
DigiMuhabbet Forum > Eğlence > Resim Galerisi > Korkunç Resimler 18+
Derya
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Afiyet oLsUn.... smileygul.gif smileygul.gif
mahmutabi
ııııyyyyy ben almiiim
pesimist
bunları görünce insanın iştahı kabarıyo be keşke ölen olsada yemeğe gitsek smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
Romantik
Bunlar beni de yerler ya bunların yüzünden inanın iştahım kesildi özellikle çin ve japonlardan çıkan fikirler bunlar
pesimist
öle deme romantikya yanık kokusu burnuma kadar geldi dahada acıktım walla smileygul.gif sanki benim ofiste pişiriyorlar smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
şekerkız
sana afiyet olsun ozaman pesimist...
Romantik
pesimist sana afiyet olsun ama gerçekten düşüncesi bile iğrenç sende nasıl bir mide varsa hate-mazzata.gif
pesimist
sağolun arkadaşalr gelin sizede ısmalayım rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

romantik manas iyi bilir benim mideyi. rolleyes.gif
t-maCarter
bu yemek yine iyi arkadaşlar eğer neti iyi kullanıyorsanız (ben sadece haberlerde duydum nette duydum araştırmanız için) italyan usulu bir makarna war görün..Bir yemek ne kadar iğrenç oluyor... yemek isteyenlere malzemeleri weriyorum...:

1.makarna
2. sos
3.hamam böceği
4.akrek
5.örümcek
6.kusmuk
7. benim mide bukadarını kaldıramaz
yaren
dayanılmazdı tiksinç ııııyyyyy artık bakmicam böle şeylere midem çok hassass
t-maCarter
bu yemeğin adı yanlış yazmışlar.. ilginç değil iğrinç olacaktı
sebla
ee buda yenmez artık gercekten ıgrenc mıllet ne yıcenı sasırdı sanırım wink.gif laugh.gif
ultrAslan
ııııyyyyy iğrenç gerçekten bunlar japon yada çinli galiba
by_onurs
tam rakı mezesi olur bunlardan unsure.gif
yakup55
acıcı olsada yesek! mellow.gif

Düzenleme: 2 video eklemişsiniz fakat video nasıl eklenir bölümüne göz atın çünkü alakasız şekilde eklemişsiniz kod falan girmeden düz şekilde sadece kodları yazmışsınız videolar kaldırıldı...
POSTACI
bunları yiyenlere ne desek acaba...nasıl bir dünyada yaşıyoruz bizler ya...salak şeyler hate-mazzata.gif hate-mazzata.gif
Hades seçil
acaba gerçekten yiyorlarmı smile.gif
MertAdam07
oh afiyet olsun tavuk gibi yiyorlar walla. bizde misafir gelse böyle bir yemek servis etsek nolur acaba çok merak edyom wallaha rolleyes.gif

EmeĞe saYGın OLsuN.
mrburakk
Allahın Açları Yha Yakında Fil Yicek Bunlar Fil biggrin.gifD
DieFORme
Bunlar işi bilmiyorlar . Bunların yahnisi güzel olur.Yanınada kırcan 2 soğan birde buz gibi ayran ohhhh. Afiyet Olsun (saçmaladığımın Farkındayım)
MertAdam07
Evet saçmaladın. smileygul.gif
melissu
evet ya kızardıktan snra tavuğa benzemiş..benm de canım tavuk istedi şimdi..gece gece kim yapcak bana... ama her şeyin ayrı bir lezzeti vardır afiyet olsun.. belki de besin değeri yüksektir ve yememiz gerekiyodur.. yabancı bi doktor demiş ki burnunuzdan çıkan atıklar ziyan olmasın yerseniz zararı olmaz demiş.hani çöpe gideceğine mideye insin.nette okudum.onun gibi..afiyet olsun.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.