Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Evlensem mi evlenmesem mi?
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Kadın Köşesi
Derya
Mutlu olmak için evlenmek mi gerekiyor yoksa sultanlığın tadını çıkarmak mı?

Her kadının evliliğe bakış açısı farklıdır. Bazıları için bekar olmak bir yaşam biçimidir... Bazıları için ise, hayatı paylaşmak kadar güzel bir olgu yoktur. Peki hangisi doğru? Yapılan araştırmalara göre, doğru erkekle evlenmeyen bayanların, ömür boyu mutsuz oldukları ortaya çıktı. Elbette istisnalar hariç. Ancak bayanların birçoğu, hayatı paylaşmanın doğruluğuna inanıyor. Evde, gün içinde yaşanan üzüntü ve mutlulukları, eşiyle paylaşmak isteyen bayanlar kısa sürede evliliği seçiyor. Ancak bekar olup ve eve arkadaşlarını veya akrabalarını çağırarak eğlenceli bir gece geçiren ve bundan keyif alanlar da var.

Evliliğe karşı olanlar bile bir gün doğru kişiye rastladıklarını hissettiklerinde, hayatlarını o insanla geçirmek ister. Fakat o kişiyi bulana kadar çeşitli ilişkiler yaşar ve birçok kişiyi dener. Yaş ilerledikçe doğru insanı bulamadığını düşünüp içten içe panik yaşar. Çünkü bir gün gözünüzün kenarında çizgilerle ve yorgun bir kalple uyandığınızda, yanınızda yatan bir hayat arkadaşı olmamasından korkulur. Tüm bunların yanında kendi yolunuzu çizdiğinizi, birlikteyken mutsuz olmaktansa yalnız ama huzurlu olmayı seçtiğinizi kendinize göstermeye çalışırsınız. Bu kendinize olan güveninizi güçlendiren bir seçimdir. Fakat yine de içinizdeki "paylaşma" arzusunu bir türlü söndüremezsiniz.

Evli çiftler ne diyor?

Hayatını bir kişiyle paylaşan kadınlar özellikle uzun süredir evlilerse yalnızken her şeyin çok farklı olduğunu söyler ve sık sık eski günleri özlediklerini dile getirir. Hiç kimseye hiçbir konuda hesap vermemek, eve istediği saatte gelmek kısaca "özgür" olmak evli kadınların en çok özlem duyduğu olgulardan biridir. İki kişi yerine "tek" kişi olarak sadece yüreğinin gösterdiği yere gitmek evlilerin çok uzun zaman önce unuttuğu bir kavramdır.
mahmutabi
bence evlenmeyin smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif
Romantik
Evlenmeyin kadınlar evlenmeyin ve sultanlığınızı devam ettirin smileygul.gif
şekerkız
o kadar çok ısrar ettiniz evlenmiyom işte rolleyes.gif rolleyes.gif
yaren
hayat müşterektir her oyun kuralına göre oynanır ( tabiki evliliği bi oyun olarak görmüyorum ama bence rengini kaybetmemesi lazım yada bazılarının dediği gibi aşkın bitmemesi )
Akrep
ruh esımı bulursam ewlılıgın guzel bısey oldugunu dsunuyorum umarım bulurum ve hersey guzel olur dry.gif
eylül
ben de ewlenmeyı dussunmuyorum daha gencım hayatı doyunca yasamk istıyorum daha sonra ewlılık çocuk sorumluluk falan neyse ...
Romantik
Evlenmeyin evlenmeyin sonra uf olursunuz saskinaptal.gif
yaren
hııımmm romantik bu konuda senin acı tecrübelerin var galiba cool.gif cool.gif
HaNıM aGa
eşimi buylursam bende evlenmek isterimmm yeterki onla olim.. sm_kiss.gif sm_kiss.gif sm_kiss.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.