bu sitenin üyelerinden yaren adlı kullanıcıyı seviorum hemde öle böle değil deliler gibi 4 senedir seviorum asığım bide onu bu siteye ben üye ettim onu da itiraf ediorum
Romantik
02.12.2006 23:24
Vay ilanı aşk he o zaman sen eyüp olmalısın öyle mi
mahmutabi
02.12.2006 23:34
hehe aşk başka bir şey olsa gerek
t-maCarter
03.12.2006 01:37
bende bişey demek istiyorum ewet o arkadaşın adı eyüp we benim çok iyi bir arkadaşım beni kırmadı siteye üye oldu... burdan hemen beni kırmadığı için hemde itirafi için kocaman bir tşk ediyorum
asıl ben sana teşekkür ederim üstelik evet ben eyüp'üm onu itiraf ediyorum
Romantik
03.12.2006 15:27
Senide bu cesaretinden dolayı kutluyorum arkadaşım zaten yaren arkadaşımızın çoğu mesajlarında var özellikle yemek tarifleri bölümünde eyüp'e falan yapacam işte derken sende bu itirafı yapınca benim ilk tahminim bu oldu bakalım bizde aşkımızı buradan itiraf edebilecekmiyiz senin kadar cesur olamayabilirim ben bunu baştan söyleyeyim tebrikler
Romantik
03.12.2006 18:24
Modem konusunda üzüldüm geçmiş olsun bizde seni aramızda tekrar görmek isteriz tabi görüşmek üzere
t-maCarter
04.12.2006 02:22
yaren seni bekliyor alacaz
ben anlamadım bu nası ilişki nası sevgi
bu sayfayaren ve eyup askı ıcın ozel gıbı olmus beea
t-maCarter
13.12.2006 02:03
ALINTI(gfdsa @ 12.12.2006 21:33)

ben anlamadım bu nası ilişki nası sevgi
yaren = hayalll (eyüp)
bunlar büyük cesaret edip birbirlerine olan aşklarını bizimle paylaştılar tşk ederim her ikisinede
bende itiraf ediyorum arkadaşlar çok aşıgım ama aşkıma sizlere degil arkadaşlar kusura bakmayın.....
LonelyGirL
02.03.2007 11:49
Nice 4 senelere arkadaşlar...
Allah tamamına erdırır inşallah
hayall kardeş seni cesaretinden dolayı kutlarım.sevmek ve sevilmek o kadar güzelki...yaşamaya ve yaşatmaya bakın,rabbim sizler için en hayırlısını eylesin...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.