Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: itiraf ediorum
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > İtiraf Ediyorum
hayalll
bu sitenin üyelerinden yaren adlı kullanıcıyı seviorum hemde öle böle değil deliler gibi 4 senedir seviorum asığım bide onu bu siteye ben üye ettim onu da itiraf ediorum 13.gif
Romantik
Vay ilanı aşk he o zaman sen eyüp olmalısın öyle mi smileygul.gif
mahmutabi
hehe aşk başka bir şey olsa gerek
t-maCarter
bende bişey demek istiyorum ewet o arkadaşın adı eyüp we benim çok iyi bir arkadaşım beni kırmadı siteye üye oldu... burdan hemen beni kırmadığı için hemde itirafi için kocaman bir tşk ediyorum
hayalll
asıl ben sana teşekkür ederim üstelik evet ben eyüp'üm onu itiraf ediyorum smileygul.gif
Romantik
Senide bu cesaretinden dolayı kutluyorum arkadaşım zaten yaren arkadaşımızın çoğu mesajlarında var özellikle yemek tarifleri bölümünde eyüp'e falan yapacam işte derken sende bu itirafı yapınca benim ilk tahminim bu oldu bakalım bizde aşkımızı buradan itiraf edebilecekmiyiz senin kadar cesur olamayabilirim ben bunu baştan söyleyeyim tebrikler dry.gif
yaren
canım aşkımcım ve forum arkadaşlarım ya benin modemim bozuldu nete giremiyorum şimdi bi arkadaşa uğradım ordan bakıyorum... umarım en kısa zamanda yapılır modemim de yeniden aranıza katılabilirim... ve aşkımcım itirafın için çok teşekkür ederim mellow.gif mellow.gif mellow.gif SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVGİLİM mellow.gif mellow.gif mellow.gif görüşmek üzere hayatım
Romantik
Modem konusunda üzüldüm geçmiş olsun bizde seni aramızda tekrar görmek isteriz tabi görüşmek üzere
t-maCarter
yaren seni bekliyor alacaz
gfdsa
ben anlamadım bu nası ilişki nası sevgi
Akrep
bu sayfayaren ve eyup askı ıcın ozel gıbı olmus beea
t-maCarter
ALINTI(gfdsa @ 12.12.2006 21:33) *

ben anlamadım bu nası ilişki nası sevgi

yaren = hayalll (eyüp)
bunlar büyük cesaret edip birbirlerine olan aşklarını bizimle paylaştılar tşk ederim her ikisinede
POSTACI
bende itiraf ediyorum arkadaşlar çok aşıgım ama aşkıma sizlere degil arkadaşlar kusura bakmayın.....
LonelyGirL
Nice 4 senelere arkadaşlar...
eylül
Allah tamamına erdırır inşallah smileygul.gif
POSTACI
hayall kardeş seni cesaretinden dolayı kutlarım.sevmek ve sevilmek o kadar güzelki...yaşamaya ve yaşatmaya bakın,rabbim sizler için en hayırlısını eylesin... mellow.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.