Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Böyle bir lokantada kim yemek yiyebilir
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Garip Olaylar
Romantik
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

En sondaki resimi kadın ne kadar iştahlı yiyor baksanıza ha onu yemiş ha b...k yemiş benim gözümde hiç farketmez bu japonlardan gittikçe nefret etmeye başladım wink.gif
mahmutabi
ben yemem o lokantada yemek falan. hatta mümkünse önünden bile geçmemmm
hayalll
ben sadece baktım ve tiksinmem için yetti ama sanırım bir kaç gün doğru dürüst yemek yiğemiyecem midem alt üst oldu
Romantik
Ne çıksa bu japonlardan çıkıyor evet ya bunlar nimete de hakaret ediyorlar başka birşey değil tamam bunları yapanların insan olmadığını biliyoruz bari yiyeceğiniz yemeği bu kadar rezalet hale getirmeyin eve çok iğrenç wink.gif
pesimist
bunlar jağpon yaw her şey normal o zaman smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
ultrAslan
eskiden benim japonlara sempatim vardı bu resimleri gordukçe sempati falan kalmadı bende hatta nefrete donuşmek üzere ne biçim insanlar bunlar mad.gif mad.gif
Çarşı-1903
burda yemek yemeğe değil tuvalete gelmişler rolleyes.gif
şekerkız
ıyyyy iğrenç ve tiskindim japonlardan..pis midesizler...bunlar b..k bile yerler ha...iğrençç yaaa mad.gif mad.gif
Romantik
ALINTI(şekerkız @ 05.12.2006 09:43) *

ıyyyy iğrenç ve tiskindim japonlardan..pis midesizler...bunlar b..k bile yerler ha...iğrençç yaaa mad.gif mad.gif

Bunlar b...k bile yazmışsın ya Korku Gerilim bölümünde evet var yiyorlar zaten smileygul.gif
pesimist
olsun arkadaşlar japonlar yinede hoş mahlukatlardır smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
şekerkız
yok bence onlar hoş falan değiller ...ıyy iğrençler..bende diyom bunların gözleri niye ufak...
ultrAslan
ewet hiç de hoş falan deyelirler benden uzak olsunlar ohmy.gif ohmy.gif
kedinet
smileygul.gif valla yukardan girio aşşadan cıkıo smileygul.gif
sebla
akıllarınca degişiklik yapmışlar.olmuşda.igrenççççç.
eylül
akıllarınca degişiklik yapmışlar.olmuşda.igrenççççç

seblaya katılıyorum çok igernçç
pomylander
ya sanki zevk alıyolar ya
yyuyaaaaaaa ne demişler gevur ictıııııııııııııııı hate-mazzata.gif
biricik
bu japonları topluca bakırköye gönderelim hate-mazzata.gif
POSTACI
bencede tek kelimeyle igrenç yaa... hate-mazzata.gif
murat045
çöp tenekesi gibi mide var adamlarda wink.gif
MertAdam07
Yau bu adamların yemek anlayışları,tuvalet anlayışları b'acaip ! Ya seks ettiklerinde neler yapiyorlar acaba,biri gözetlemesi lazım,çünkü merak ettim smileygul.gif .tşK.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.