Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Evlendikten sonra kaç çocuk istersiniz?
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
Romantik
Ben 2 çocuktan fazla istemem hate-saluto.gif
mahmutabi
bana 1 yeter.
t-maCarter
kız we erkek istiyorum büyük erkek olacak rolleyes.gif
kedinet
Bence 2 eger 1 olursa şımarmasın die smileygul.gif
yaren
evt haklısın ama bi tane olsun en iiii şekilde yetiştirebilelim 1 tane yeter zaten bu şartlar altında
sebla
tek cocuk da olabilir. kardeş paylaşımı için 2 iyi.
Romantik
1 çocuk diyen arkadaşlara katılmıyorum çünkü o çocuk abi abla kardeş bacı özlemi çekecek yani çocuğu eksiksiz büyütelim derken çocuk eksik büyüyecek bunu da göz önünde bulundurun arkadaşlar...
sebla
iyi romantik senin ikizlerin üçüzlerin olsun inşlhh. : smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif bacı abla abi.oooo ne güzel. sonra başını vurmayasın böyle wink.gif wink.gif wink.gif
Romantik
Yok yok bende çok çocuktan yana değilim tabikide 1 çocuk kardeşlik özlemi çeker yazıktır günahtır yapmayın böyle ne olur ufak bir çalışma daha smileygul.gif kardeş gelsin diye mellow.gif
HaNıM aGa
2 tane bir kız bide erkek olsun.. hate-saluto.gif
pesimist
amannnn benim olsun sayısı önemli değil rolleyes.gif rolleyes.gif hele bi yapalımda sayıya sonra karar veririz smileygul.gif ama 2 den aşağısı kurtarmaz:)
şekerkız
4 çocuk 2 kız 2 erkek allah nasip ederse tabi tongue.gif tongue.gif dry.gif
t-maCarter
ALINTI(nehir @ 11.12.2006 14:29) *

2 tane bir kız bide erkek olsun.. hate-saluto.gif

eferim nehir ama dikkat ettimde benimkiylen aynı yoksa bu bana bir msj mı?? rolleyes.gif rolleyes.gif
HaNıM aGa
sanada eferim sanada...aynıyız ortak yönlerimiz çok senle... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Akrep
dry.gif bende 2cocuktan yanayım saglıklı 2cocugum olsun ısterım ıdeal bı sayı sankı
kız erkek farketmez
HaNıM aGa
ALINTI(şekerkız @ 11.12.2006 16:59) *

4 çocuk 2 kız 2 erkek allah nasip ederse tabi tongue.gif tongue.gif dry.gif

maşallah diyim inşallah olur ama 1 kız 1 erkek yeter 4 canavarla uğraşamazsın.. smileygul.gif smileygul.gif
şekerkız
ALINTI(nehir @ 18.12.2006 13:14) *

maşallah diyim inşallah olur ama 1 kız 1 erkek yeter 4 canavarla uğraşamazsın.. smileygul.gif smileygul.gif

nehircim bi ben uğraşmıcamki 2 bana 2 babaya rolleyes.gif rolleyes.gif onlar ilgilensinle dimi ama sm_kiss.gif unsure.gif unsure.gif
HaNıM aGa
evet ama baba işe giderse ne olcak 4 ü sende kalcak bence sen çalış baba baksın... smileygul.gif smileygul.gif
eylül
en idealı 2 tane bencede
Çarşı-1903
valla daha gencim hemen simdiden cocugu düşünümem
yaren
şimdi değil zaten smile.gif smile.gif ilerde çok ilerde bizim için bile böle yani planlı yaşamak en iyisi sonradan kafan karışmaz rolleyes.gif rolleyes.gif
POSTACI
orada gördügüm limit eksik 12 olmalıydı ..tabiki benim görüşüm.ne güzel olurdu bayılırım çocuklara...allahım herkese nasip etsin..sakın gülmeyin arkadaşlar ....hehehehe
panther
2 çocuk. bende iki kardeşim, benimde iki çocugum olsun isterim.saglıklı smileygul.gif
Akrep
ben 3 cocugum olsun ısterım peygamber efendımızın hadısındekı gıbı
1 i yoktan
2 yi 1 den
3 ü hepten sayacaksın smileygul.gif
POSTACI
en az 8 tane olmalı... rolleyes.gif
mk2005
hiç istemeyenler için bir şıkgöremedim, hem şimdiden atıp tutmak kolay bakalım siz 2 tane isterken karşı taraf 1 tane yeter diye tutturunca neler olacak:D En iyisi evlenmemek sorunda çıkmaz keh keh sinsis sinsi
burcu
evlenmek kelimesi bana şu anda çok yabancıyken çocuk kelimesi nasıl yakın olabilir allah isteyenlere versin
Sempatik_Serseri
2 dene yeterli çocukları şok severim 10-15 tane olmasını isterim ama maddi ve manevi bakımda önemli benjee
HaNıM aGa
biz burda diyoz ama eşleriz neler dicek acaba çocuk hakkında rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
cady
ALINTI(nehir @ 22.02.2007 23:51) *

biz burda diyoz ama eşleriz neler dicek acaba çocuk hakkında rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

haklısın nehir smileygul.gif bencede idealı 2 ama erkeklerin bazıları çok istiyor...neyse hayırlısı o olsun bari
ozmoz
ben 3 dedim çünkü F1 pilotu ola yolun dayım 1 tane olsaydı şımarırdı aynı benim gibi 2 tane olsaydı yine şımarırlardı ama 3 tane olursa tamamı şımarmazlar.Hem F1 pilotluğunun parası fazla benim fikrim bu ama şunu merak ettim 10 tane diyen birisi var o kim?
verwohntt
hiç çocuk istemiyorum ben.zaten çocukları sewmem.
böcek
tek çocuk istiyorum elimden geldiğince de şımarık yetiştirmek smileygul.gif
e._da
1 tane isterim ben her imkanı sağlayabilmek hiç bişeyin eksikliğini duymadan yaşamını kolaylaştırmak için smileygul.gif
keşke ben de tek çocuk olsaydım belki o zamn özel ünv gider adam gibi bi eğitim alırdım smileygul.gif devlet ünv telerinin geneli fiyasko bye2tz8.gif
DieFORme
evi cocuk parkına cevirecem
azulangelez
2 tane iyidir 1 olursa şımarır smileygul.gif daha çok olmasına da gerek yok zaten
Romantik
ALINTI(azulangelez @ 17.09.2007 12:12) *
2 tane iyidir 1 olursa şımarır smileygul.gif daha çok olmasına da gerek yok zaten
bende öyle düşünüyorum kararım değişmezse tabi hadiordan.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.