Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Zihin Okuyor!!!
DigiMuhabbet Forum > Genel Kültür > Zeka Soruları
t-maCarter
TIKLA GÖR

ark ben halen çözemedim çözen warsa lütfen banada anlatsın!!!
mahmutabi
wallaha bende bulamadı beceriksiz
yaren
bende de yapamadı hıh smileygul.gif smileygul.gif smileygul.gif
t-maCarter
bir daha deneyin isterseniz benim her düşündüğümü buluyor çünkü rolleyes.gif
HaNıM aGa
çok basit bu rolleyes.gif rolleyes.gif ama bilemedi yanındı... smileygul.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
mahmutabi
yok yok yine bilemedi yine yanıldı alala bende sorun var galiba MAC
t-maCarter
bence sizde war abi çünkü ben ailede herkese yaptım bildi çıkarma işleminde ufak bir hata yapmış olmayın biraz daha dikkat edin smileygul.gif
07_gençlik
çok basit anlaması

99-98-97-96.......-91-90 grubu 81 e
89-88-87-86.......-81-80grubu 72 ye bağlı
.
.
.

yani 99-9-9=81
96-6-9=81 sonuçta 81 e çıkıyor

89-9-8=86-6-8=72..

81-72 ve dewam eden grup-63-54-45-36-27-18-9 grubu aynı harflerden oluşuyor.hangi sayıyı tutarsanız tutun sonuç bu gruplar çıkıyo.
yani sonuç bu grupların eşiti oluyor. örnek: 63=x 72=x 18=x gibi
t-maCarter
yaa eferim diyorum kardeşim ben nerdeyse kafayı yiyecektim yardım için tşk ederim

NOT: Senin butür bir bulumların warsa bizimle paylaşırmıısn??
burak28
sonuç hep 9 un katları çıkıyo.dokuzun katlarındada hep aynı sayı var.tabi tablo her soruda değiştiği için kimse uyanmıyo.
erdall
ANLAŞILMAZ OLAN NEDİR ANLAMIYORUM
BU KADAR BASİT BİR ŞEYİ NEDEN KOYARLARKİ
KİMİ KANDIRIYORLAR
10 İLE 19 ARASINDAKİ BÜTÜN RAKAMLARIN SONUCU 9 DUR VE 9'UN İŞARETİ b
20 İLE 29 ARASINDAKİ BÜTÜN RAKAMLARIN SONUCU 18 DİR VE 18'İN İŞARETİ b
30 İLE 39 ..........................................................................27 DİR..............................b
40 İLE 49 ..........................................................................36 DIR .............................b
50 İLE 59 ..........................................................................45 DİR..............................b
60 İLE 69.......................................................................... 54 DÜR.............................b
70 İLE 79...........................................................................63 DÜR.............................b
80 İLE 89...........................................................................72 DİR...............................b
90 İLE 99...........................................................................81 DİR...............................b

Anlıyacağın sen aklından kaçı tutarsan tut sonuç hep aynı b olacaktır.
vahap_20
saçmalık düşünmüyorum yine bişeyler oluyo şaka şaka :DDD ma kanka sen çözerdin bunu ya nasıl kaçtı senden :DD
rivaldo
erdall çok iyi anlattın sağol
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.