Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Çocuk istiyorum ama tek başına yapılmıyor
DigiMuhabbet Forum > Güncel > Televizyon & Magazin
Romantik
Deniz Seki 17 yıl önceki evliliğinin babasın yüzünden bittiğini söyledi ve ekledi anne olmak istiyorum.
IPB Image
TOÇEV himayesinde Swissotel'de düzenlenen yılbaşı özel partisine katılarak çocukların beğenisini kazanan şarkıcı Deniz Seki, "Babam yüzünden bir türlü görüşemezdik" dedi.

Yaklaşan yılbaşı için bir çok otel ve mekanda yılbaşı için kutlamalar şimdiden başladı. Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) himayesinde düzenlenen özel yılbaşı partisine katılan Deniz Seki, 17 yıl önceki eşi Turhan Başaranoğlu'nun açıklamalarına değindi. Seki, "Benim çocukluğumdan beri şarkıcı olma hayalim hep vardı ama evliliğimizi bitiren asıl neden bu değildi. Babam çok sert bir insandı ve Turhan'la görüşmemize izin vermiyordu. Biz zor evlendik. Daha sonra da anlaşamadık ve ayrıldık. Şimdi kendisinin çok mutlu bir evliliği var. Benim hakkımda güzel şeyler söylemiş. Allah'tan ona daha da çok mutluluklar diliyorum" dedi.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve "Artık anne olmak istiyorum, ama çocuk tek başına yapılmıyor" diyen Seki, “Çocuk kesinlikle anne ve babasıyla birlikte büyümeli. Çevremizde örnekleri var. Ayrılanların çocukları için son derece yıpratıcı bir olay. Bu yüzden de benim için daha zaman var ama ben çocukları çok seviyorum. Onlar en küçük şeylerle bile mutlu edilebiliyorlar, tıpkı bu geceki gibi” dedi.

Cenker TEZEL-HÜRRİYET
t-maCarter
ahh aramızdaki bazı engeller olmasaydı ben onun teklifini red edermiyidm rolleyes.gif
mahmutabi
ALINTI
ahh aramızdaki bazı engeller olmasaydı ben onun teklifini red edermiyidm

smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
Romantik
ALINTI(T-MAC @ 09.12.2006 22:42) *

ahh aramızdaki bazı engeller olmasaydı ben onun teklifini red edermiyidm rolleyes.gif

O teklifi hangi erkek geri çevirebilir ki söylermisin smileygul.gif
t-maCarter
bennn rolleyes.gif rolleyes.gif
şekerkız
sizde maşallah yani hiç bi teklife hayır demiyosunuz rolleyes.gif rolleyes.gif
ultrAslan
gercekten de bende geri cevirir dim çünkü benim tipiğm değil mellow.gif
POSTACI
hiç begenmedim çünkü ben zaten denis sekiyi sevmezdim bide üstğne gelmiş ha.... lacbj5.gif
MertAdam07
Ah canım , bebe mi istiyorsun. laugh.gif

Bu hatun zaten kocadı,hala evlenecek hala evlenecek. Bunu alan erkek, buna kadınım diyen erkekte hayır olmaz. Niye mi?.. Çünkü çok bozulmuş kadın öhü öhüühü. Teşşekür. smileygul.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.