Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Kaç Yaşındasınız
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
Sayfa: 1, 2
Romantik
Forumun yaş ortalamasını bulmak açısından smileygul.gif

Ben: 22-25
şekerkız
ben 19 hiç büyümek istemiyom yaaa hate-cry2.gif hate-cry2.gif
Romantik
İkinci anket ve oy kullanmamışsın smileygul.gif bakalım nasip aklına geldiği zaman kullanırsaın zaten en fazla 1 defa oy kullanma şansı var herkesin Yöneticilerin hepsi dahil rolleyes.gif
sebla
40 yaş üzeri bir benim sanırım rolleyes.gif rolleyes.gif
pesimist
22-25 yaş arasıda benim olsun smileygul.gif
yaren
ben 20 yaşındayım ama kimse inanmıyo bana en fazla 17 olduğumu düşünüyolar hatta kardeşimin benden büyük göründüğünüde söylüyolar eee tabi hiç üzülmüyorum genç görünmek herkesin favorisidir değil mi
t-maCarter
doğru söylüyor lar yaren suratın bebek gibi rolleyes.gif

ben 29/03/1986 en güzel yaş rolleyes.gif
mahmutabi
ALINTI
40 yaş üzeri bir benim sanırım

yok be şaka yapıyor olmalısın sen olsan olsan benim yaş grubumdasındır 25-29 enn fazla smileygul.gif
HaNıM aGa
ben 21 yaşındayım... hate-saluto.gif
Akrep
tam 22 sanırım omrumun en guzel cagındayım pehhh unsure.gif
ultrAslan
17 yaşındayım
eylül
18-21 benım yasanması gerekn en guzel yaslarve bende çok guzel yasıyorum smileygul.gif
Romantik
Allah daim etsin inşallah herkesin yaşı kendine göre güzel bir dönem ve yaşanması gereken bir dönemdir forumun şimdiye kadar genel ortalaması 18-21 görünüyor smileygul.gif
Çarşı-1903
14 yaşındayım bu forumun en küçüğüyüm galiba
hewal
ALINTI(carsi_1903 @ 31.12.2006 23:33) *

ben 21 hocam forum ortalamasındayım
pomylander
ALINTI(carsi_1903 @ 31.12.2006 23:33) *

bende 15-18 yaş arası yani yanlız değilsin zate digimuhabbet galerisinde reimlerim var
Manas
23 Yaşında olmama rağmen kendimi yaşlı gibi hissediyorum... hadiordan.gif
dj__gezegen_
ben 18 yaşındayım ve en güzl dönemdeyim ....sanırım
ozmoz
ben de 14 yaşındayım
arkee911
Yuh bea kardeşim şimdi en yaşlı üye benmiyim yani.26-29... lacbj5.gif
sebla
sen yaşlıyım mı diyorsun arkee911 biz yatalım ölelim rolleyes.gif
burcu
bende 16 yaşındayım ve hiç büyümek istemiyorum ohmy.gif
Step
ankete bakılırsa sitede 18 21 arası yaslarında üye cok smileygul.gif
bende 22 25 yaşlarındayım
cady
bende 23 yaşındayım ama herkes 18 yaşında gibi duruyosun diyor ne kadar kötü bişey bu yaaa.. sad.gif
buarada çoğunluk küçük sanırım burda
Romantik
cady ben de senin düşüncenin tam tersini düşünüyorum bende 22-23 yaşındayım gören daha büyük 27-28 yaşlarındasın tahminini yürütüyor bu da beni üzüyor demek ki bu kadar erken yaşlanıyorum düşüncesine kapılıyorum bence yaşından daha küçük göstermek daha güzel birşey tabi görüşüne saygım var yanlış anlama
naciilhan
32 tam ortalarda
Akrep
ALINTI
32 tam ortalarda
dante gibi ömrun yarısına az kalmıs desene naciilhan smile.gif nedemis saır "üzülmedım geçen senelere,her yaşın ayrı güzelliği var bilirim!
mihrin
29/10/1986 21 yaşındayım gardaş smileygul.gif
adigehigebz_60
19 yaşındayım. Her yaş kendine göre güzeldir arkadaşlar
civciv644
arkadaşlar bende 14 yaşındayım ama kendimi yaşlı gibi hissediom
Romantik
civciv ne oldu ya bu yaşta bu düşünce hayırdır. Sen bu yaşta böyle hissetme kendini aman
verwohntt
28 yasindayim blush.gif
biara
Bende 13 yaşındayım ama boyum uzun bana büyük diyorlar ama ben büyümek istemiomm yaaaaaaa sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
POSTACI
ne kaldıki 40 a ....digiailesi gerçekten çok genç ,galiba bizler artık yaşlandıkmı ne oldu... smileygul.gif
biara
Yok be POSTACı abiii aslında siz olgunlaştınız hemen kendini yaşlı yapıon sendee..... ohmy.gif ohmy.gif
Yabancı
inşallah 7.ayın 25 de 24 gircem sizleride dogum günüme beklerim:))
sebla
yani temmuzun 25 inde yabancı smileygul.gif
justlove
Yaş da sevgi gibidir; saklanamaz. THOMAS DEKKER

Yolun başımı desek ortasımı sonumu,Allah bilir,23 daha smileygul.gif
ezo
31 yaşındayım smileygul.gif
kıvırcıks
22 hate-cry2.gif
pff
ben de 18-21 yaş arasına dahilim
biara
şu anda digimuhabbet ailesinde 22-25 yaş arası çoğunlukda....gençler çok yanii....smileygul.gif
tilki22
daha 22 yasım sankı 16 yasındayım mı öyle bır sarkı vardı yanlıs hatırlamıyrsam??
biara
teoman-daha 17.....
HaNıM aGa
ben 21 yaşındayım bana 16 yaşındasın diyorlar hate-mazzata.gif ama genç olmak daha güzel smile.gif
delal
yasli demeyelimde olgun desek??yok abicim senden büyük ben varim derdim ama degilim maalesef 19 yasindayim ben daha smile.gif gerci büyümekte istemiyorum ya keske hep bebek olarak kalsaydik hic büyümesek ben büyümek istemiyorum sad.gif sad.gif
böcek
27 yaşındayım.bence güzel bi yaş.
romantic34
BENDE 31 YAŞINDAYIM laugh.gif
asi melek
15
miow
42 yaşındayım ama soranlara ikisini toplayıp 6 derim...kızımla da aynı yaşta olurum böylece...
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.