Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Öğrenim Durumunuz
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
Romantik
Evet arkadaşlar ben lise terk ama şuan açıköğretim lisesini tekrar okuyorum bakalım bitirebilirsem smileygul.gif
t-maCarter
lise bittim bende salaklık yüzünden de üni girmedim
mahmutabi
üniversite. yüksek lisans için var gücümle çalışıyorum
pesimist
üniyi bitirdik sayılır. seneye askerim smileygul.gif
yaren
bende daha ilk yılım bittmezki dört yıl hate-cry2.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif maliye bide hate-cry2.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif neden ben başka bi tercih yapmamıştım ya hhaaa tutmadıki hate-cry2.gif hate-cry2.gif
HaNıM aGa
üniversite bu sene son yaren sende çabuk bitirirsi inşalah okulu ben busene bitiriyorumda.. tongue.gif tongue.gif
Akrep
unıversıte okuyorum fakat bıtırmek okumaktan daha zormus yaf hate-cry2.gif
ultrAslan
aranızda en küçük benim demekki mad.gif lise 2 lise ortamı cok müthiş herkese tafsiye ederim smileygul.gif
defusen
uni de 2. yılım ... bu arada benimde maliye tongue.gif
mahmutabi
ALINTI
bu arada benimde maliye

bu arada aramıza hoş geldin
cady
bende üniversite bitirdim... ayrıca yaren ve defusen arkadaşlarıma allah kolaylık versin o dersi bilirim,okulumu bile uzatıyodu az kalsın wink.gif
burcu
ALINTI
lise 2 lise ortamı cok müthiş herkese tafsiye ederim

bende lise 2 yim gerçekten süper bi ortam oluyo insan herşeyin ilkini burda yaşıyo galiba smileygul.gif
naciilhan
yüksek lisans için uğraşıyorum
HaNıM aGa
ALINTI(ultrAslan @ 16.12.2006 14:32) *

aranızda en küçük benim demekki mad.gif lise 2 lise ortamı cok müthiş herkese tafsiye ederim smileygul.gif

keşle bende liseye bida dönebilsem çok özledim lise yıllarını hate-cry2.gif hate-cry2.gif
pomylander
ilköğretim bitti sayılır oks fln var bende işte als lrına fln gircem işallah istediğim yeri tuttururum
ceyhun_4371
arkadaşlar ben hala bılgısayar programcılığı okuyorum ama bu okul bıtmez
of offfffffffffffff
pomylander
ne diyim ceyhun allah sana sabırlar versin
mess_out
lıse bıttı unuversıteye hazırlanıyorum.. sad.gif
justlove
Akdeniz Gıda mühendisliği 2.sınıf.Yeni sistemi sayesinde nefret ettirmeyi başardı Rektör bey kendisinden.Bu kadar açık.
pff
sınıf öğr. 2. sınıf inş hayırlısıyla biter smileygul.gif
verwohntt
işletme son sınıf ama kaç yıl daha sürer bilmem
e._da
ziraat müh. hala 2. sını rolleyes.gif umarım 5 6 yıla biter rolleyes.gif
Romantik
ALINTI(e._da @ 13.09.2007 17:54) *
ziraat müh. hala 2. sını rolleyes.gif umarım 5 6 yıla biter rolleyes.gif
Allah zihin açıklığı versin bitirirsin inşallah dry.gif
porsuq
ben spor bilimlerindeyim 4. sınıfa geçtim...
ama bitmesinn okumak iidirrr.. yüksek lisansaaaa....
metinkiran
üniversite osmangazi makina 96
azulangelez
bu seneye universiteye baslıyoz bakalım hadi hayırlısı smileygul.gif
rivaldo
ben yüksekokul mezunuyum ama seçeneklerde yoktu smileygul.gif
olmazoglan
bende ünıversıtede okuyorum daha 2 yıl var önumde sad.gif
Serseri_Tequila
bende lise mezunuyum ama acikogretimde isletme ögrencisiyim tabi biterse oda mellow.gif
MertAdam07
Lise terkim Romantik. Ama fakirlikten değil,haylazlıktan terk etmiştim,pişman değilim,çalışıyorum kendi işyerim var çok şükür.Herşey okumak değil ama,burdan eğitimi ve öğrenimi kötüleyecek kadar karaktersiz biride değilim.Okumak çok güzel ve insanları,hayata eğitim yönünden hazırlayan,zor koşullarda çalışmadan kurtaran,dil,öğrenim,ve yazı kabiliyetini eğiten bir kurumdur okul. Ama gerçeği bilmek isterseniz,insanın ahlağı,terbiyesi olsun eğitimle olmuyor,genetikle ve aile terbiyesiyle alakalı b'şey.Gençler okulunuzu,boş bir mazeret yüzünden bırakmayınız.Teşekkür.
biara
ALINTI(ultrAslan @ 16.12.2006 13:42) *

aranızda en küçük benim demekki mad.gif

Yok abla benim ben bu sene daha orta 7 ye geçtim ama sona geçmem gerek geç başlamışım... smileygul.gif sad.gif blush.gif
gizli_ozne
Bir devlet kurumunda üniversite öğrencisiyim.
YuR
Üni:)
2si gitti 2si kaldi unsure.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.