Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Sizce İnsan Kaç Defa Aşık Olur
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Anketler
Romantik
Bence bir kaçkez aşık olunabilir arkadaşlar sizce?
t-maCarter
1 kere aşk tek kişiliktir ama 10larca kızı sewebilrisin..
Romantik
Aşk tek kişilikmi çift kişilikmi diye bir anket içermiyor aslında açtığım başlıkta fakat 10'larca kızı sevebilirsin derken öyle sıradan sevmek yani aşkı 1 defa yaşarsın ondan sonrası eğlencemi olur demek istedin oyunu Birkere yaşanıra kullanmışsın çünkü fakat yazdığın ise birden çok gibi görünüyor bunu anlamadım doğrusu laugh.gif
t-maCarter
demek istediğim romantik abi ben sadece 1 kere aşık olunabilri diyorum çünkü aşık olan insan her zaman onu düşünür onula birlikte olur ayrısa bile her an o aklındadır ben aşkı böyle yorumluyorum...

sewmek gelip geçicidir o an çok huşana gider we sewersin ama her anı o an gibi yaşımazsın o yüzden sürekli sewersin diye birşey yoktur ...
mahmutabi
ben her bahar aşık olurum, rüzgar olur yağmur olurum..
pesimist
walla bende her keze aşık ola bilirim smileygul.gif sadece ilk aşklar unutulmaz onun dışında her zaman her yerde ve her şekilde aşık ola bilirim. rolleyes.gif
şekerkız
ilk aşklarda unutulur...ve birçok kezde aşık olunabilir..
pesimist
ya unutulur gibi durur ama unutulmaz. nasıl unutulmaz yaptıkların hep hafizanda kalır. tabiki onu sevmeyi unutursun. o ayrı bir konu. sadece yaptıkların aklında bir yerlerde kalır. özellikle güsel şeyler yaşadı iseniz... Yoksa unutulur tabe. bakın bana ben unuttum bile rolleyes.gif
sebla
ilk aşıkını kim hatılıyor.i wub.gif wub.gif insan aynı dururmu?
biçok kez aşık olur diyorum ben tongue.gif tongue.gif
HaNıM aGa
birçok kez ama kalbin saibi zor buunr diyorum ben.. sm_kiss.gif
Akrep
2kez olur sanırım 1.sı 17 yasında dıgerıde 40larda smileygul.gif smileygul.gif
hazal
Bence insan bir kere sever sevdimi de tam sever diyorum

Düzenleme: Büyük harfle yazmak internet ortamında bağırmak anlamına geldiğinden forumda gereksiz yere büyük harflerle yazı yazmak yasak lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım anlayışınız için teşekkürler
yaren
bilmem böle sınıflandırılması zor bence tabiki insan defalarca aşık olabilir aşkın yaşı yeri ve zamanı yoktur çünkü ama ben bir kere aşık olanlardanım tek hakkım vardı kullandım sonsuza dek O olsun istiyorum
eylül
bence insan bırçok defa aşık olur çunku insan hayatının her anı aynı degıl degıısyo ve isteklerı beklentılerıde degısıyo bu yuzden aslınsda her yasta aşık olunur bence wub.gif smileygul.gif
whiteleo
bencede 1 kez aşık olnr ilk aşkınız kadar hiçbir aşk zevk vermez smileygul.gif
burcu
yooo insan bir kerelik aşkla kalmamalı istediği kadar hatta istemediği kadar aşık olmalı iyi geliyoo wub.gif
Romantik
Burcu sana gerçekten katılıyorum bir insan yaşamak istediği kadar yaşayabilmeli aşkı kendini sınırlandırmamalı ama boş aşklar yaşamamalı gerçek anlamda değer verilecek insanlarla yaşamalı diye düşünüyorum
Akrep
bence cok kez ask yasanmamalı bu aşkı yıpratır ıcındekı duygularını koreltır ınsanın elbette sınırlayamazsın kendını bırıne bısey hıssedıyorsan fakat ona buna sureklı asık olup durmak balböcekliğinden baska bıse degıldır bence aşk asıl bır duygudur...
Step
ALINTI(Akrep @ 11.02.2007 19:25) *

bence cok kez ask yasanmamalı bu aşkı yıpratır ıcındekı duygularını koreltır ınsanın elbette sınırlayamazsın kendını bırıne bısey hıssedıyorsan fakat ona buna sureklı asık olup durmak balböcekliğinden baska bıse degıldır bence aşk asıl bır duygudur...

akrep sana katılıyorum ask olmalı ama fazla degil sonra ayrılması zor oluyor
Romantik
Ne zaman aşık olacağını bilemiyorsun ki kaç defa olabileceğini çözesin yaşanması gerektiğinde yaşanan bir duygudur bu ben birçok kez aşık oldum daha da olabilirim diye düşünüyorum
Akrep
sen aşk adamısın Romantık sın cunku smile.gif senın olman cok dogal Romantık rolleyes.gif nice aşklara.... saskinaptal.gif
Step
romantık sen aşkla dogmussun normaldir
Romantik
Yok bu durum birtek ben olarak değerlendirmemek lazım herkes kendi fikrini ortaya koyar olay budur yani... Birtek ben değil birçok kişi birçok kez aşık olabilir
shakespeare
Bir insan 1 den fazla aşık olabilir.He ilki iyidir 3 . sü kötüdür bilemem.Ama doğru kadın ya da erkek sanırım ölüm döşeğinde söylenir.
burcu
bence bu olay aşkın yıpranmasıyla falan alakalı deil insan istiyosa aşık olur gerçektende birine birşey hissediyosan ve bu defalarca oluyosa engelleyemessinki
Romantik
Duygulara kilit vurulmamalı !
burcu
ama bazen kilit vurmayınca yalama yapıo yaa rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Sempatik_Serseri
insanoğlu bu ne zaman nerde nasıl kaç defa aşık olacağı belli olmaz yada 1 kere aşık olur unutur başkasına muhakkak bidaha aşık olur karmaşık işler bunlar belli olmuyor işte blush.gif
naciilhan
aşk yoktur. ama insan çok kimseden hoşlanabilir.her hoşlandığınada aşığım dememesi lazım.
akif
çünki ya hep yada hiç ya pazara kadar yada mezara kadar ya tam seversin yada bir kerede silersin yüreğinle ölümüne cesaretinle seviceksin aşk çocuk oyunu değil aşk günü birlik yapılan birşeyde değil zaten kafasında binbir tilki dönenler aşkı yaşamazlar isteselerde yaşayamazlar bye2tz8.gif bye2tz8.gif bye2tz8.gif bye2tz8.gif bye2tz8.gif bye2tz8.gif bye2tz8.gif bye2tz8.gif
verwohntt
çok defa aşık olunur kanısındayım.zaten aşk kısa süreli bir duygu değil midir?
Romantik
Evet aşk kalıcı değil mutlaka bir yerde tükeniyor
arkee911
Tek aşka inananlardanım."işte hayatımın insanı" deyip evlenebiliyorsa vede bu birlikteliği bir ömür boyu sürdürebiliyorsa bunun tarifi aşk olabilir diye düşünüyorum.tabi gönül kuşu daldan dalada konabiliyor.Ama ilk göz ağrılarının yerini hiç bir şey dolduramaz kanısındayım.ilk göz ağrım için 3 sene çocuklar gibi ağladığımı bilirim... hadiordan.gif
biara
Bence insan tek bir kez aşık olur ama gerçek aşık olmak evt bir kaç kez de aşık olur ama onlar biraz sahteye kaçar....
mihrin
ilk kez bir kez ve son kez gerisi boş bence insan bi kere sever ve ölürcesine ...
Yabancı
insan duygularına hakim olamaz bazen işte o zaman birçok kez aşık olunabilir
cady
aşk herzaman kapıdadır,bir kere olmaz asla..
sen aşık oldun eee...seni bırakıp giderse napıcan hep ona aşık kalıcak değilsin ya elbet unutucan başkasına aşık olucaksın..
ben 3 kere aşık oldum,3.de gitti rolleyes.gif bakalım 4.olucakmı smile.gif
murat045
ben bıkere asık oldum.ilk cıktıgım kıza.. ondan sonrakılerın arasında cok güzel kızlarda vardı ama bı türlü onunkı kadar tutkulu olmadı. demekkı neymıs ilk aşk başka oluyomuş.
tilki22
insan ömrunde 1 kere asık olurmus tıp öyle dıyor,asla unutmazmıs bırdahada asık olmazmıs ben tıpın yalancısıyım kanıtlarımda smileygul.gif
ozmoz
Ben aşka hiç inanmam çünkü hiç aşık olmadım
DaNGeR
bir kere aşık olunur diyorum bende sonrakiler veya öncekiler platoniktir
ayman24
Ask denen bırsey yoktur ...

Ask sadece sıırlerde ve masallarda vardır hate-cry2.gif
DieFORme
bir kac kere olunabilir
Mesela ben her gordugum guzel kıza asık oluorum :s
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.