Bir AŞK MASALIYMIŞ sayfa sayfa okuyup bitirdik sonu geldi sonu geldi canım sonu geldi..
Masumken suçladın beni hatam neydi zor günde kalbimi kırman gerekmiydi
Ağlarken birdaha beni göremezsin
Benden başka hişkimseyi sevemezsin
SONU GELGİ CANIM SONU GELDİ YAR
ELVEDA CANIM SONUM GELDİ !!!
senin yada bi başkasının dediği gibi olamadığım için üzgünüm ama ben buyum !!!
Artık sadece huzur istiyorum çok bunaldım bı8ktım gözyaşlarımdan daha güçlü olup onları içime akıtmayı isterdim ama mümkün değil ne kadar çok istesemde olmadı yapamadım şimdi mi şimdi yok sonrası ölüm
Romantik
13.12.2006 13:06
yaren seni bugün pek huzursuz ve dertli görüyorum bu hayatta insanın başına herşey gelebilir sağlıklı düşünmek ve herşeye çabucak karar vermemek lazım deyimi yerindeyse Geri döneceğin kapıyı hızlı çarpmaki döndüğünde yüzün olsun yanlış anlama sadece içimden gelerek bu sözü yazdım derdini daha iyi açabilirsen buradan belki sadece ben değil diğer arkadaşlarda çözüm üretebilirler çünkü biz burada digimuhabbet.net ailesiyiz aile olmaya çalışıyoruz bireyler yavaş yavaş kendilerini belli etmekte....
mahmutabi
13.12.2006 15:32
Romantik sana katılıyorum kesnlikler kapıyı çarpmadan çık ki bi dahaki sefere yeniden kapıya gelebilesin. insanın çeşitli dönemlerinde çeşitli hezeyanları olabilir. ama bu hezeyanları sağlıklı atlatmak insanın kendi elinde
yanlış anladınız galiba kapıyı çarpmak falan yok hala burdayım sadece içimdekileri yazdım
t-maCarter
14.12.2006 02:48
içindekileri paylaşmk iyidir ama gerçekten sanki canını sıkan birşeyler war gibi
HaNıM aGa
27.03.2007 23:41
içimdekileri keşke bende yazabilsem o zaman rahatlıcam
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.