Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Makyajlı-Makyajsız farkına bakarmısınız...!
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Kadın Köşesi
HaNıM aGa
Makyaj,insanları (tabi bayan insanları:havali ) nasıl da değiştiriyor,

pes doğrusu...!

IPB Image

Peki bu nasıl...?

IPB Image

İnanılmaz değilmi...?

IPB Image
yaren
gerçekten mucize gibi tabi bunlar profesyöneller tarafından yapılmış makyajlar ama gerçek şu ki kadınlar ne kadar çirkin olursa olsunlar bi şekilde güzel görünebiliyolar ama erkeklerin böyle bi şansı yok
Romantik
Son resim makyajsız hali bile güzel gerçekten hakkını yemeyin makyaj biraz daha bebek yüzlü yapmış o kadar ama sade hali bile etkileyici dry.gif
Akrep
dunyada guzellıgı ıle tanınan erkeklern ıc gecırdıgı bukadınlar goruyorsunuzkı sokakta gorsek donup bakılmıcak kadınlar onemlı olan hc makyajsız dıkkat cekmektır guzellıgın adı makyaj deıldır makyaj sahte bır maskedır
hayalll
sırf bu yüzden sevgilimi makyajsız görmek için çok caba harcadım rolleyes.gif
sebla
her zaman dedgimi diyeyim yine klasik ama "çirkin kadın yoktur,bakımsız kadın vardır"
POSTACI
bence en güzel olanı dogallıgıyla .....makyaj yapınca güzel allah için ya yıkanınca eski halini almıyormu eeee....ben burada kesinlikle akrep e katılıyorum saygılar... mellow.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.