Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Kadınlar işte her çağda aynılar
DigiMuhabbet Forum > Eğlence > Komikler > Karikatürler
mahmutabi
IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image ________________
sebla
yuuuh okadarda konuşmayız. lacbj5.gif lacbj5.gif
erkekte çözümü uzay çagında ancak bulabildi rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
mahmutabi
ALINTI
erkekte çözümü uzay çagında ancak bulabildi

demek ki teknoloji uzay çağına kadar uğraşmış, belki kadınları susturabilir miyiz diye, olmamış kadınların çenesini duymamak için icat yapmış rolleyes.gifrolleyes.gifrolleyes.gif
Romantik
En son resim çok anlamlı biz erkeklerin ne denli kadınlardan çektiğini anlatıyor ama helal olsun adam icat bulmuş çözmüş olayı rolleyes.gif
Akrep
kadınlarda cozum tukemmezkı erkek kulagını tıkasada kadın pratık zekasıyla sesını duyaracak yenı yontemler bulur kadınlardan korkulur! smileygul.gif smileygul.gif
pesimist
walla kesinlikle haklısın akrep biz kulağımız kessek de eğer sçliycek lafınız varsa siz onu başka yerden anlatırsınız bize rolleyes.gif rolleyes.gif

çok sağol mahmutabi...
sebla
uzayıda füzeyide teknolojiyide bulsanız.boşşşş. rolleyes.gif :hehe
madem adımız çıkmış 9 a inmez 8 e.. susma sustukça sıra sana gelecekkk rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
yaren
evet yaaa mahmutabi aşk olsun valla hem sana bişey diyim yeni nesil dırdırcı diğil vurdumduymaz belki bu işinize gelir ( ama ben ikisinden de diğilim susmak en iyisi valla benim tercihim bu )
pomylander
ALINTI(akrep @ 22.12.2006 13:06) *

kadınlarda cozum tukemmezkı erkek kulagını tıkasada kadın pratık zekasıyla sesını duyaracak yenı yontemler bulur kadınlardan korkulur! smileygul.gif smileygul.gif

kadınlar korkulur lafıyla tam üstüne bastın
Çarşı-1903
ALINTI(pomylander @ 23.12.2006 11:16) *

kadınlar korkulur lafıyla ym üstüne bastın

daoğru bir söz söyledin
Akrep
ee bende bır bayanım bayanar yanlıs bısey solemez erkekler yanlıs anlar sadece hazır baslıkta bu ıken ıyı oldu smileygul.gif rolleyes.gif
Çarşı-1903
bak herkez aynı başlıktaki gibi seni tanımam ama sen cook konusuyon gibime geliyor
warhammer
mahmut abi ellerınden opuyorum:)) super:))
mcakir
son resim harika bir çözüm acaba o günleri görebilecekmiyim diye düşünüyorum da hadiordan.gif
ama yinede güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
HaNıM aGa
hehe güzeldi ama bende çok konuşmak rolleyes.gif
ehlidunya
araştırma sonuçlarına göre yer yüzünde en çok ses ve gürültü kirliliğini kadınlar yapıyormuş smileygul.gif

muhtelemen bu sorunu halletmek için icad bulmuşlardır smileygul.gif

biara
adam bulmuş çözümünü siz daha oturun:))
tilki22
bende buldum çözumu kadınsız bı hayat smile.gif
KaranLIK
sonuncusu çözümü bulmuş smileygul.gif
prenses_123
uzay çağına daha çoook var yani erkekler bizden çekiceğiniz var
bewon
smileygul.gif
güzel paylaşım tşk.
exselanse
helal mahmutabi erkek halkının kanayan yarasına parmak bastın.. dry.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.