Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Beşiktaş Övgü Sözler
DigiMuhabbet Forum > Spor > Beşiktaş
Çarşı-1903
BASIN ÖNE EGILMESIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA.EN BÜYÜK SEN DEGILMISIN ALDIRMA KARTAL, ALDIRMA KARTAL ALDIRMA...

--------------------------------------------------------------------------------
YAKIŞIR SANA YAKIŞIR, SANA ŞAMPIYONLUK YAKIŞIR, SEN ALEMDE TEKSIN, DEĞIŞILMEZSIN, BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMIZSIN!

--------------------------------------------------------------------------------
BESIKTAS DIYEREK SANA YÜZ VURDUK, SIYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK, YILLARDAN BERIDIR HEP SENIN OLDUK BESIKTAS SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN ..

BAZEN HÜZÜN, BAZEN KADER SENIN SEVGIN BIR ÖMRE BEDEL.BEŞIKTAŞ SEN BIZIM HERŞEYIMISSIN.

GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESIKTASIN UGRUNADA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTIMIZ ERKEK SEMTI ASIK EDER HERKESI UZERIMDE EKSILMESIN BAYRAGIMIN GOLGESI ISTE BIZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ.

SEMTIMIZ ERKEKLER SEMTI, AŞIK EDER HERKESI, ÜZERIMDEN EKSILMESIN BAYRAĞIMIN GÖLGESI, IŞTE BIZ KÖTÜ GÜNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ, ÖVÜNMEK GIBI OLMASIN BIZ KARAKARTALLIYIZ...

YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!

DELIKANLI ADAM RENKLI TAKIM TUTMAZ?BEŞIKTAŞIM SEN BANA BABAMDAN KALAN MIRAS DEĞIL OĞLUMA OLAN BORCUMSUN...

Övünmekte çok haklıyız çünkü Beşiktaşlıyız.

Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞI...

Erkek adam renkli takım tutmaz...

Armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir cünkü o yıldız yalnız degil ayla beraberdir. Şanlı kartalım benim.

Elbet birgün herkes beşiktaşlı olmasın. Varsın O ayrıcalık ta bizde kalsın.
sebla
büyüksün çarsı_1903 dry.gif
Çarşı-1903
beni şımartıyorsun
sebla
reca reca.ne demek smileygul.gif
Çarşı-1903
sen şimdi hep şımartmak anlamına getiriyorsun
kemo_19
harika sözler ellerine sağlık
Çarşı-1903
tesekkür ederim
yaren
ben fenerbahçeliyim ama kardeşim hayallcim bjk lı ve ben bjknın siyahla beyaz ortak olmuş kartalın aşkı böyle doğmuş hadi hiiset bu hislerimi die devam eden marşını çok seviyorum futbol dostluktur ne de olsa geçen akşamki maçınızıda izledim çok dua ettim siz alın maçı diye iyi maçtı
Çarşı-1903
senin için o msrşı bulurum
yaren
çok sevinirim gerçekten
şekerkız
yaşasın beşiktaş....takımımla gurur duyuyorum..seviyorum..hele geçen cimbomu nasıl yendik penaltılarla smile.gif
yaren
vallahi ben ölümüne fenerli olmama rağmen çok dua ettim beşiktaş kardeş takımım ve gerçekten daha iyi oynuyodunuz galatasay da makus talihine üzülsün yani İYİ OYNAYAN KAZANIR HER ZAMAN
Çarşı-1903
o zaman da iyi oynayan kazanırsa hep beşiktaş kazanır
şekerkız
konuşun be kim tutar sizi smile.gif smile.gif evet çarşı hep beşiktaş kazanır....son söz....
Çarşı-1903
her zaman heryerde çarşı olduguna göre her zaman heryerdede beşiktaş şampiyondur
tebessüm
beşiktaş beşiktaş ve ölümüne beşiktaş
Romantik
Aynen Aynen smileygul.gif
tebessüm
birgün herkes gerçek takımın beşiktaş olduğunu anlayacak
Romantik
Hadi hayırlısı bakalım benimde dileğim bu zaten fakat futbolla pek içli dışlı olmayışım yine beni takımımdan vazgeçirmiyor kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım
Çarşı-1903
helal olsun ne diyim
POSTACI
bizimle paylaştıgın için saol...emegine saglık..mellow.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.