Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: zafer kazanan kumandan
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > İtiraf Ediyorum
pesimist
ya arkadaşlar hani metro istosyanlarında ülkerin makinaları varya. para atıyon içinden çikolata falan düşüyo. ben işime gelip giderken metro kullanıyom ve her seferinde ordan yiyecek bişiler alıyorum. para atıyom sonra cikolatam düşünce de sanki zafer kazanmış kumandan gibi gerile gerile yürüyorum. herkezin bana baktığını ve hayranlık duyduğunu düşünüyorum smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif alt üstü bir çikolata ama öle işte smileygul.gifsmileygul.gifsmileygul.gif
yaren
anlıyorum seni valla büyük bi sevinç yaşıoz işte o an rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

bende üniv. sınavından çıkmıştım kameremanlar felan gelmişti sınav çıkışı o an o stresle çok garip hissetmiştim bi protokol havası vardı meydanda ben geçiyim die açılan yol veren insanlar smileygul.gif smileygul.gif
Çarşı-1903
valla güzel bir sey paylasım isçin ellerine sağlık
hewal
inanamıyorum o zewki sendemi tattın rolleyes.gif rolleyes.gif hewal ben okadar geçiyom sağdan soldan bakacaklar diye ordan bişe alamıyom isyan edecem blush.gif
HaNıM aGa
parayı at birden eline düşsün ne heycan ama rolleyes.gif rolleyes.gif metroyu çok seviyom ama en çok yürüyen merdivenden ters gitmeyi rolleyes.gif rolleyes.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.