DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız. Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler. Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın
ya arkadaşlar hani metro istosyanlarında ülkerin makinaları varya. para atıyon içinden çikolata falan düşüyo. ben işime gelip giderken metro kullanıyom ve her seferinde ordan yiyecek bişiler alıyorum. para atıyom sonra cikolatam düşünce de sanki zafer kazanmış kumandan gibi gerile gerile yürüyorum. herkezin bana baktığını ve hayranlık duyduğunu düşünüyorum alt üstü bir çikolata ama öle işte
yaren
26.12.2006 17:15
anlıyorum seni valla büyük bi sevinç yaşıoz işte o an
bende üniv. sınavından çıkmıştım kameremanlar felan gelmişti sınav çıkışı o an o stresle çok garip hissetmiştim bi protokol havası vardı meydanda ben geçiyim die açılan yol veren insanlar
Çarşı-1903
26.12.2006 17:23
valla güzel bir sey paylasım isçin ellerine sağlık
hewal
26.12.2006 18:36
inanamıyorum o zewki sendemi tattın hewal ben okadar geçiyom sağdan soldan bakacaklar diye ordan bişe alamıyom isyan edecem
HaNıM aGa
31.03.2007 10:59
parayı at birden eline düşsün ne heycan ama metroyu çok seviyom ama en çok yürüyen merdivenden ters gitmeyi
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.