Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Bu Bölüm Sizin İçin
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Forum Hakkında > Sizden Yönetime
Sayfa: 1, 2, 3
Romantik
Bu bölümü gereksiz lütfen kullanmayınız. Şikayet, görüş, isteklerinizi buradan bizim yönetim ekibimizle paylaşabilirsiniz.
pomylander
ya ben bi bolum acmanizi istiyom mineraller/taslar/gemolaji ile ilgili bilgim var onlari paylasmak istiyorum eger boyle bi bolum acarsaniz sevinirim
Romantik
Tavsiyeni değerlendirmeye alıyorum uygun bulunduğu takdirde bölüm talebin gerçekleşecektir.

Not: Bu tamamen yönetimin belirleyeceği bir durumdur kesin olacağı konusunda bir netlik yoktur...
pomylander
ko saol romantik
pomylander
Uyarı: Ard arda mesaj göndermek yasak!.
Hard Energie
Ben iyice arama yaptım ama cep telefonları bölümü bulamadım.Böyle bir forum açsanız diyorum.Nasıl olur?
Romantik
Foruma 2 Ana Kategori Eklenmiştir.

1. Mobil Cihazlar
2. Mobil Operatörler

Tavsiyeniz için teşekkürler dry.gif
realthink
portal kullanmak site görüntüsünü daha güzel kılmaz mı?
Romantik
Portal hiç hoşuma gitmediğinden böyle birşey düşünmedim ayrıca index içerik açısından daha güzel duruyor yani daha faydalı
biara
Yaw romantik abii sana bi özel mesaj gönderemedim nasıl yapılıoo bana bi göstersen huh.gif huh.gif huh.gif huh.gif
mahmutabi
ALINTI
Yaw romantik abii sana bi özel mesaj gönderemedim nasıl yapılıoo bana bi göstersen

onun kuralını ben söyleyeyim istersen. forum kurallarını okumamışsın galiba 25 mesajın altında mesajı bulunanlar özel mesaj göndermezler
biara
Ama benimki 20-25 i geçmiştir nasıl bakıozz kaç mesaj gönderdiğimizi??? blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif
Romantik
Şuan mesajının sol tarafında avatar yani senin kedi resminin altında toplam mesajlarınız yazıyor şuan itibariyle 21 yazıyor 25 mesaja ulaştığın zaman otomotik olarak kullanıcı adının rengi yeşilden siyaha dönüşecek ve normal üye olacaksın acemi üyelikten çıkacaksın o zaman otomotik olarak özel mesaj sistemini kullanma özelliğinde aktif olacak
biara
Çok teşk. ederim romantikk abii saoll ha bu arada bu mesajımla 22 oluoo hadiordan.gif hadiordan.gif hadiordan.gif unsure.gif

aaaa normal üye olmuşumm mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif mellow.gif
biara
yawww bende var sorunn göndermesini beceremedim hate-cry2.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif hate-cry2.gif
Romantik
Kendi mesajından sonra tekrar yapmazsan iyi olur neyi gönderemedin özel mesaj mı? Sağ üst köşede Yeni Mesaj yazar ona tıklayıp sonra sol tarafta yeni mesaj göndere tıklayacaksın daha sonra türkçe zaten heryer takip edersen göndereceğin isimi falan sorar ondan sonra altta da mesajını yazar gönderme yaparsın bu kadar...
biara
özür dilerim bir kabahat işledikse af buyur.vede teşk.ederim saol romantik abii.sssssaygılar....
Romantik
Kabahat değil kesinlikle! yardım almak istemişsin bende açıklayabildiğim kadarıyla umarım yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar dry.gif
Step
düzenleme: rahatsızlıklarınız dikkate alınarak ilgili bölümlerde gerekli düzenleme yapılmıştır. çok nadir de olsa bazı şeyler gözümden kaçabiliyor. lütfen sen de ifadelerinde daha dikkatli ol
mahmutabi
konudaki rahatsızlıklarınız giderildiğinden yazdığınız mesaj düzenlenmiştir
verwohntt
ben nasıl resim gönderebilirim arkadaşlar birisi bana bu konuda yardımcı olabilir mi acaba
Romantik
1. Yol : Kendi bilgisayarınızdaki resimleri foruma göndermek istiyorsanız öncelikle bir upload sitesine atmanız ve bunun karşılığında resmin linkini almanız gerekiyor bu işlemi yeni konu açarken ya da konulara cevap yazarken aşağıda ImageShack Upload Resim Yükle bölümünden yapabilirsiniz Gözat deyip bilgisayarınızdaki resmi gösterip Resim Yukle! yapın yeni bir sayfa açılacak ve bu sayfada en alttaki linki kopyalayıp IPB Imageforumdaki bu resime tıklayın ve kopyalamış olduğunuz linki yapıştırın.

2. Yol: Başka bir siteden resim alacaksanız upload etmenize gerek kalmadan resmin üzerine mouse ile sağ tıklayıp özellikler deyin ve açılan özellikler penceresinde resmin URL'sini kopyalayıp yine yukarıdaki en son işlemi yapabilirsiniz.
verwohntt
teşekkürler yardımın için
Romantik
Resim ekleme konusunu umarım anlatımımdan çözebilmişsinizdir bu arada tüm denemelerinizi acemi üye sınıfındayken Deneme Tahtasına yapabilirsiniz fakat şuan itibari ile siz normal üyedesiniz o yüzden eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyin yanlış olursa yardımcı oluruz...
verwohntt
anlamadığım çok ufak bişey vardı onu da siz anlattıktan sonra anladım çok teşekkürler kendi pc me geçince ekleyeceğim mutlaka çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
pomylander
romantik gitar akorları bölümü yok sanırım açabilirmisin

enstürüman fln
Romantik
pomylander düşünmüyoruz.
pomylander
ok tmmm
verwohntt
anketi hazırlarken elbette 8 adımda anket hazırlama bölümünü okudum ve ondan sonra hazırladım ama sanırım birşeyi atlıyorum
Akrep
boş alanları (başlık ) falan onları tam doldurarak dene verwohntt bırde "anket sorusuna secenek" ekleyın e tıkla."anket sorusu ekleyın" dıyorda olabılırsın.karısıklık bu detaylardan cıkabılıyor genelde. bunları tamamladıktan sonra bi önizleme yaparsın.hata olusursa yıne buradan yazarsın smileygul.gif
verwohntt
üstüme vazife değil amaaa.sanırım bir konuyu kilitlerken tarih ve saatlerine dikkat etmelisiniz.
mahmutabi
ALINTI
üstüme vazife değil amaaa.sanırım bir konuyu kilitlerken tarih ve saatlerine dikkat etmelisiniz.

buna dikkat ediyoruz zaten hata yaptığımız yerler de olabilir. varsa bir hatamız nerede yaptığımızı söyle düzeltelim
verwohntt
peki o zaman kilitlenen bir konu 'erkekler ne bekler' sanırım daaha önce verilen kitlenmiş .
mahmutabi
ALINTI
peki o zaman kilitlenen bir konu 'erkekler ne bekler' sanırım daaha önce verilen kitlenmiş .

evet bahsettiğin ve kilitlenen konuya şimdi baktım. evet sen 3 saat önce vermişsin konuyu.

ama bizim de yaptığımız bir hata zaten sen konuyu verdiğinde konu 2006'nın 12. ayında vermilmiş. ilk yayınlandığı linki verip, iki konuyu da kiltledim.

duyarlılığın için teşekkürler
verwohntt
yaa gene nasıl yaptım bilmiyorum ama üç defa vermişim aynı konuyu.tamamen bilinçsizlikten kaynaklı. sad.gif
Romantik
Sizin bilinçsizliğinizle alakalı değil bu sıralar bulunduğumuz firmanın bilgisayarlarından kaynaklı bi problem var site gidip geliyor arada o ara siz açmışsınız açılmadığını zannetmişsiniz ama eskileri de tekrar yazınca sql 3 konu olmuştu ben 2 konuyu sildim olumsuz bir durum yok yani bizim sorunumuzdan kaynaklanmış.
kıvırcıks
ben öncelikle romantikten özür dilerim özel msj atılmıycanı bilmiyodum ve pm gönderdim madem öyle bi öneride bulunmak istiyorum ben bi tasarım yarışması düzenlenmesini istiyorum ama resimli şiir yada resimli söz olarak resimlere uygulanacak güzel tasarımlar kendimizin yaptığı çalışmalar olucak resim yada şiir yada söz alıntı olabilir ama düzenlemesi kendimize ait olucak geüzel bi yarışma olucanı düşünüyorum eğer olursa sevinirim cevabınızı bekliycem anlamadıysanız tekrar anlatırım smile.gif
Romantik
Düşünceniz güzel Sizin Eserleriniz bölümüne böyle bir başlık açıp geniş detayını yazarsanız katılım olabilir uygun yani yapabiliriz.
Step
özel mesaj göndermek istediğimde bu çıkıyor

Bu forumda özel mesaj gönderme-alma özelliğini kullanmaya izinli değilsiniz

neden değilim öğrenebilirmiyim
Romantik
Çok gereksiz özel mesaj sistemini kullandığından özel mesaj sistemin süresiz kapatılmıştır.
kıvırcıks
benim yönetimden bi isteğim daha doğrusu bi önerim daha olucak forumda bi röpörtaj bölümü açılabilirmi en gözde üylerele ve forumun yöneticilerini tanımak maksatlı hem eğlenceli olur
Romantik
Değerlendirmeye alıyorum bu konuyu olumlu yada olumsuz tekrar dönüş yaparım.
kıvırcıks
ben beklerim olumlu olursa sevinirim tabi
mahmutabi
smileygul.gif bu konuya özel olarak bölüm açmaya gerek yok. off topic bölümü bu tip şeyler için açık. sen çalşımalarına başka kıvırcıks off topic te yayınlayabilirsin bu tip paylaşımlarını. bence de çok güzel olur
kıvırcıks

iyide mahmutabi onun şiçin modların olması gerek msne üzerinden yapılacak bi röportaj bu sorular çok olucak nasıl olcak bu iş
Romantik
Soruların illa msn'den sorulmasına gerek yok soru kalıpları oluşturulur konuya sorular kime yöneltiliyorsa ona ilişkin sorular yazılır ve o soruların muhattabı olan kişi de sırasıyla cevaplar bu da bir röportaj olmuş olur
mahmutabi
ALINTI
iyide mahmutabi onun şiçin modların olması gerek msne üzerinden yapılacak bi röportaj bu sorular çok olucak nasıl olcak bu iş

bak bu iş çok pratik olur. kendine istersen roportaj için bir mail adresi açarsın ve admin, mod ve üyelere sizinle ropörtaj yapmak istiyorum diye özel mesaj atarak bu msn adresini yolllarsın
ropörtaj bitince de düzenler ve forumda yayınlarsın bu kadar kolay
kıvırcıks
ya açmama gerek yok var zaten adres ama hani sizin için belki bazı arkadaşalr msnesini vermek istemez ondan dedim ok yapıcam
Romantik
Vermek istemeyenlere de saygı duymak lazım onların bileceği birşey.
kıvırcıks
tabiki saygı duyarız ama ben kovalarım sonuna kadar görev icabı yani smile.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.