Romantik
29.07.2006 04:51
Bu bölümü gereksiz lütfen kullanmayınız. Şikayet, görüş, isteklerinizi buradan bizim yönetim ekibimizle paylaşabilirsiniz.
pomylander
07.02.2007 13:40
ya ben bi bolum acmanizi istiyom mineraller/taslar/gemolaji ile ilgili bilgim var onlari paylasmak istiyorum eger boyle bi bolum acarsaniz sevinirim
Romantik
07.02.2007 14:38
Tavsiyeni değerlendirmeye alıyorum uygun bulunduğu takdirde bölüm talebin gerçekleşecektir.
Not: Bu tamamen yönetimin belirleyeceği bir durumdur kesin olacağı konusunda bir netlik yoktur...
pomylander
07.02.2007 20:22
ko saol romantik
pomylander
13.02.2007 23:40
Uyarı: Ard arda mesaj göndermek yasak!.
Hard Energie
20.02.2007 20:54
Ben iyice arama yaptım ama cep telefonları bölümü bulamadım.Böyle bir forum açsanız diyorum.Nasıl olur?
Romantik
21.02.2007 18:51
Foruma 2 Ana Kategori Eklenmiştir.
1. Mobil Cihazlar
2. Mobil Operatörler
Tavsiyeniz için teşekkürler
realthink
25.02.2007 23:35
portal kullanmak site görüntüsünü daha güzel kılmaz mı?
Romantik
28.02.2007 22:14
Portal hiç hoşuma gitmediğinden böyle birşey düşünmedim ayrıca index içerik açısından daha güzel duruyor yani daha faydalı
mahmutabi
01.03.2007 19:16
ALINTI
Yaw romantik abii sana bi özel mesaj gönderemedim nasıl yapılıoo bana bi göstersen
onun kuralını ben söyleyeyim istersen. forum kurallarını okumamışsın galiba 25 mesajın altında mesajı bulunanlar özel mesaj göndermezler
Romantik
02.03.2007 11:42
Şuan mesajının sol tarafında avatar yani senin kedi resminin altında toplam mesajlarınız yazıyor şuan itibariyle 21 yazıyor 25 mesaja ulaştığın zaman otomotik olarak kullanıcı adının rengi yeşilden siyaha dönüşecek ve normal üye olacaksın acemi üyelikten çıkacaksın o zaman otomotik olarak özel mesaj sistemini kullanma özelliğinde aktif olacak
Romantik
04.03.2007 21:13
Kendi mesajından sonra tekrar yapmazsan iyi olur neyi gönderemedin özel mesaj mı? Sağ üst köşede Yeni Mesaj yazar ona tıklayıp sonra sol tarafta yeni mesaj göndere tıklayacaksın daha sonra türkçe zaten heryer takip edersen göndereceğin isimi falan sorar ondan sonra altta da mesajını yazar gönderme yaparsın bu kadar...
özür dilerim bir kabahat işledikse af buyur.vede teşk.ederim saol romantik abii.sssssaygılar....
Romantik
05.03.2007 19:23
Kabahat değil kesinlikle! yardım almak istemişsin bende açıklayabildiğim kadarıyla umarım yardımcı olabilmişimdir iyi forumlar
düzenleme: rahatsızlıklarınız dikkate alınarak ilgili bölümlerde gerekli düzenleme yapılmıştır. çok nadir de olsa bazı şeyler gözümden kaçabiliyor. lütfen sen de ifadelerinde daha dikkatli ol
mahmutabi
11.03.2007 02:50
konudaki rahatsızlıklarınız giderildiğinden yazdığınız mesaj düzenlenmiştir
verwohntt
13.03.2007 14:34
ben nasıl resim gönderebilirim arkadaşlar birisi bana bu konuda yardımcı olabilir mi acaba
Romantik
13.03.2007 14:41
1. Yol : Kendi bilgisayarınızdaki resimleri foruma göndermek istiyorsanız öncelikle bir upload sitesine atmanız ve bunun karşılığında resmin linkini almanız gerekiyor bu işlemi yeni konu açarken ya da konulara cevap yazarken aşağıda
ImageShack Upload Resim Yükle bölümünden yapabilirsiniz Gözat deyip bilgisayarınızdaki resmi gösterip
Resim Yukle! yapın yeni bir sayfa açılacak ve bu sayfada en alttaki linki kopyalayıp

forumdaki bu resime tıklayın ve kopyalamış olduğunuz linki yapıştırın.
2. Yol: Başka bir siteden resim alacaksanız upload etmenize gerek kalmadan resmin üzerine mouse ile sağ tıklayıp özellikler deyin ve açılan özellikler penceresinde resmin URL'sini kopyalayıp yine yukarıdaki en son işlemi yapabilirsiniz.
verwohntt
13.03.2007 14:57
teşekkürler yardımın için
Romantik
13.03.2007 15:18
Resim ekleme konusunu umarım anlatımımdan çözebilmişsinizdir bu arada tüm denemelerinizi acemi üye sınıfındayken Deneme Tahtasına yapabilirsiniz fakat şuan itibari ile siz normal üyedesiniz o yüzden eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyin yanlış olursa yardımcı oluruz...
verwohntt
13.03.2007 15:49
anlamadığım çok ufak bişey vardı onu da siz anlattıktan sonra anladım çok teşekkürler kendi pc me geçince ekleyeceğim mutlaka çok yardımcı oldunuz teşekkürler.
pomylander
13.03.2007 23:58
romantik gitar akorları bölümü yok sanırım açabilirmisin
enstürüman fln
Romantik
14.03.2007 09:39
pomylander düşünmüyoruz.
pomylander
14.03.2007 18:05
ok tmmm
verwohntt
17.03.2007 13:10
anketi hazırlarken elbette 8 adımda anket hazırlama bölümünü okudum ve ondan sonra hazırladım ama sanırım birşeyi atlıyorum
boş alanları (başlık ) falan onları tam doldurarak dene
verwohntt bırde "anket sorusuna secenek" ekleyın e tıkla."anket sorusu ekleyın" dıyorda olabılırsın.karısıklık bu detaylardan cıkabılıyor genelde. bunları tamamladıktan sonra bi önizleme yaparsın.hata olusursa yıne buradan yazarsın
verwohntt
19.03.2007 20:59
üstüme vazife değil amaaa.sanırım bir konuyu kilitlerken tarih ve saatlerine dikkat etmelisiniz.
mahmutabi
19.03.2007 21:02
ALINTI
üstüme vazife değil amaaa.sanırım bir konuyu kilitlerken tarih ve saatlerine dikkat etmelisiniz.
buna dikkat ediyoruz zaten hata yaptığımız yerler de olabilir. varsa bir hatamız nerede yaptığımızı söyle düzeltelim
verwohntt
19.03.2007 21:08
peki o zaman kilitlenen bir konu 'erkekler ne bekler' sanırım daaha önce verilen kitlenmiş .
mahmutabi
19.03.2007 21:22
ALINTI
peki o zaman kilitlenen bir konu 'erkekler ne bekler' sanırım daaha önce verilen kitlenmiş .
evet bahsettiğin ve kilitlenen konuya şimdi baktım. evet sen 3 saat önce vermişsin konuyu.
ama bizim de yaptığımız bir hata zaten sen konuyu verdiğinde konu 2006'nın 12. ayında vermilmiş. ilk yayınlandığı linki verip, iki konuyu da kiltledim.
duyarlılığın için teşekkürler
verwohntt
20.03.2007 18:03
yaa gene nasıl yaptım bilmiyorum ama üç defa vermişim aynı konuyu.tamamen bilinçsizlikten kaynaklı.
Romantik
20.03.2007 18:35
Sizin bilinçsizliğinizle alakalı değil bu sıralar bulunduğumuz firmanın bilgisayarlarından kaynaklı bi problem var site gidip geliyor arada o ara siz açmışsınız açılmadığını zannetmişsiniz ama eskileri de tekrar yazınca sql 3 konu olmuştu ben 2 konuyu sildim olumsuz bir durum yok yani bizim sorunumuzdan kaynaklanmış.
kıvırcıks
22.03.2007 21:40
ben öncelikle romantikten özür dilerim özel msj atılmıycanı bilmiyodum ve pm gönderdim madem öyle bi öneride bulunmak istiyorum ben bi tasarım yarışması düzenlenmesini istiyorum ama resimli şiir yada resimli söz olarak resimlere uygulanacak güzel tasarımlar kendimizin yaptığı çalışmalar olucak resim yada şiir yada söz alıntı olabilir ama düzenlemesi kendimize ait olucak geüzel bi yarışma olucanı düşünüyorum eğer olursa sevinirim cevabınızı bekliycem anlamadıysanız tekrar anlatırım
Romantik
22.03.2007 22:48
Düşünceniz güzel Sizin Eserleriniz bölümüne böyle bir başlık açıp geniş detayını yazarsanız katılım olabilir uygun yani yapabiliriz.
özel mesaj göndermek istediğimde bu çıkıyor
Bu forumda özel mesaj gönderme-alma özelliğini kullanmaya izinli değilsiniz
neden değilim öğrenebilirmiyim
Romantik
23.03.2007 10:53
Çok gereksiz özel mesaj sistemini kullandığından özel mesaj sistemin süresiz kapatılmıştır.
kıvırcıks
23.03.2007 11:43
benim yönetimden bi isteğim daha doğrusu bi önerim daha olucak forumda bi röpörtaj bölümü açılabilirmi en gözde üylerele ve forumun yöneticilerini tanımak maksatlı hem eğlenceli olur
Romantik
23.03.2007 11:55
Değerlendirmeye alıyorum bu konuyu olumlu yada olumsuz tekrar dönüş yaparım.
kıvırcıks
23.03.2007 21:23
ben beklerim olumlu olursa sevinirim tabi
mahmutabi
23.03.2007 21:25

bu konuya özel olarak bölüm açmaya gerek yok. off topic bölümü bu tip şeyler için açık. sen çalşımalarına başka kıvırcıks off topic te yayınlayabilirsin bu tip paylaşımlarını. bence de çok güzel olur
kıvırcıks
23.03.2007 21:35
iyide mahmutabi onun şiçin modların olması gerek msne üzerinden yapılacak bi röportaj bu sorular çok olucak nasıl olcak bu iş
Romantik
23.03.2007 21:52
Soruların illa msn'den sorulmasına gerek yok soru kalıpları oluşturulur konuya sorular kime yöneltiliyorsa ona ilişkin sorular yazılır ve o soruların muhattabı olan kişi de sırasıyla cevaplar bu da bir röportaj olmuş olur
mahmutabi
23.03.2007 22:10
ALINTI
iyide mahmutabi onun şiçin modların olması gerek msne üzerinden yapılacak bi röportaj bu sorular çok olucak nasıl olcak bu iş
bak bu iş çok pratik olur. kendine istersen roportaj için bir mail adresi açarsın ve admin, mod ve üyelere sizinle ropörtaj yapmak istiyorum diye özel mesaj atarak bu msn adresini yolllarsın
ropörtaj bitince de düzenler ve forumda yayınlarsın bu kadar kolay
kıvırcıks
24.03.2007 09:23
ya açmama gerek yok var zaten adres ama hani sizin için belki bazı arkadaşalr msnesini vermek istemez ondan dedim ok yapıcam
Romantik
24.03.2007 09:50
Vermek istemeyenlere de saygı duymak lazım onların bileceği birşey.
kıvırcıks
24.03.2007 11:18
tabiki saygı duyarız ama ben kovalarım sonuna kadar görev icabı yani
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir
Buraya Tıklayın.