Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Biliyormuydunuz
DigiMuhabbet Forum > Spor > Fenerbahçe
pomylander
ewt arkadaşlar rüştu asıl bir gs li bu güne kdr hayatını fenere adamış biri gs li vede gs den biri fenerli bunu kişide sabri dir
yaren
buna asla inanmam sabri fb li olsaydı bir baba hindiyi sölemek için mikrofonu alabilmek için yarım saat koşturmazdı stadda değil mi doğruluk payı yok bence
Çarşı-1903
bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
ultrAslan
sabri nin fb li olduğu yalan adam gerçek bir gs li
sebla
kim bu dediklerin desem ayıpmı olur rolleyes.gif emegine saglık pomylander
ultrAslan
sabri gs li futbolcu rüştüde fb li futbolcu anladın mı ? smile.gif
yaren
yok böle bişey yaa boş yere kafanızı karıştırmayın rüştü her yerde fenerbahçeli olmaktan gurur duyduğunu söylüyo sabri de malum o da fenerden ne kadar nefret ettiğini hepimiz gördük şampiyonada değil mi kim neden uyduruyo böle saçma şeyleriyaaa
pomylander
ben yazdım bi mahsurumu var
yaren
biliyorum senin yazdığını ama bu tamamen uydurulmuş bi haber hee haberi sen uydurmadıysan sorun yookk
mohikan
rüştü reçber benim en sevdiğim futbolculardan birisidir.futbola önce santrafor olarak başlamış ama amatör de kendisini keşfeden hocası kalaye almış antalya da başlamış futbola fatih terim keşfetmiştir o yüzden olabilir bencede..daha sonra beşiktaş sözleşme yapmış fakat talihsiz bir trafik kazası geçirmiş beşiktaş dokttorları riskli diye almamış fakat ümit millide gösterdiği başarılardan dolayı fenerbahçe almıştır şu bir gerçektir kim parasını veriyosa onu sevmek zorunda
pomylander
[/indent][indent]
ALINTI(yaren @ 13.01.2007 17:45) *

biliyorum senin yazdığını ama bu tamamen uydurulmuş bi haber hee haberi sen uydurmadıysan sorun yookk

ewt ben demendim o zmn sorun yok kapataalım bu konuyu mahmut abiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Çarşı-1903
bu konudamı kapanıyorrr
mahmutabi
konu kapanmıştırr
çok sulandı
kilitttt
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.