Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: 'Yarı Vahşi' Kadın Ormanı İstiyor
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Garip Olaylar
Romantik
Kamboçya ormanlarında çocukken kaybolan ve 19 yıl sonra 'yarı vahşi' halde bulunan kadının, normal hayata uyum gösteremediği, sürekli ağladığı ve ormana dönmek istediği belirtildi.

IPB Image
Çocukluğunda kaybolan Rochom P'ngieng olduğu sanılan ve şu anda 27 yaşında olan kadının ailesinin yaşadığı Rattanakiri bölgesi polis şefi Mao Sun, ''İnsan gibi yürümekten ziyade emeklemeyi tercih ediyor. Maalesef sürekli ağlıyor ve ormana dönmek istiyor'' dedi.

Kadının insanlarla yaşamaya alışkın olmadığını belirten Mao Sun, ''Susadığında veya acıktığında ağzını işaret ediyor'' diye konuştu.

Kadının, vahşi yaşamda 19 yıldan sonra sadece 'anne, baba ve mide ağrısı' diye üç kelimeyi söyleyebildiği kaydedildi.

Rochom P'ngieng'in, 1988 yılında 8 yaşındayken kuzeydoğudaki ormanlık alanda hayvan güderken kaybolduğu açıklanmış 19 yıl sonra yiyecek çalarken köylüler tarafından yakalandığı açıklanmıştı.

Haber7
sebla
tarzan gibi olmuş yazık.çok traji komik gülermisin aglarmısın sad.gif
POSTACI
yerinde olmak istemezdim..yazık yaa...
.
hayalll
böle filimler vardı sadece film derdik geçerdik valla gerçek olması beni çok sasırrtı ama kafamı sey karıstırdı bu kadın 8 yasında kaybolmus 8 yasında bir çocuk her kelimei bilir ve kullanabilir nasıl oluoda cümle kurmayı unutuo
yaren
kadın bir zaman sonra konuşmayı bırakırsa ve geçirdiği şokun da etkisiyle konuşamaması çok doğal hayalllcim yazık üzüldüm ben onun için
Akrep
tarzanın kadın versıonu gıbı yazık yaa vahsı hayatta vahsılesmıs kadın
mahmutabi
istemiyorsa kenti gitsin ormana ne olacak yani
MertAdam07
İnanmiyorum böyle şeye,hepsi batılî inanç ve hurafe !!! O zaman mahmutabi'nin dediği gibi,gitsin kendi güzelmis ormanına Allahın kadın orangutanı rolleyes.gif tşK.
DieFORme
Çok gördük böylelerini. Bunlar gelip geçici hevesler tongue.gif Bugün orman der yarın Paris der !
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.