Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Memo all star oluyor
DigiMuhabbet Forum > Spor > Basketbol
hayalll
Ve Mehmet All-Star oluyor

Mehmet Okur, NBA'in en büyük şovu All-Star'a en sonunda davet edildi.

18 Şubat'ta Las Vegas'ta oynanacak maçta NBA Başkanı David Stern, Batı Karması için Steve Nash ve Allen İverson'ın yerine iki isim daha davet edecekti ve biri de ''Salt Lake City Yerel Kahramanı - Local Hero'' Memo oldu.

Japonya'daki Dünya Şampiyonası'nda ''mazereti'' nedeniyle Milli formayı giymeyen yıldız, adını NBA tarihine ''All-Star seçilen ilk Türk'' olarak yazdırdı...

Şu ana kadar 4 sakat veren Batı Karması'na Mehmet Okur'la birlikte Seattle SuperSonics'in guardı Ray Allen da çağrıldı...

Halk oylaması'nda vatandaşlarımızdan da fazla oy alamadığı için ilk 5'e giremeyen, son dönemdeki iyi oyununa rağmen Coachlar'ın Seçimi'nde yedekler arasına alınmayan; Stern tarafında Yao Ming ve Carlos Boozer yerine davet edilmeyen Mehmet Okur'a çağrıldı.

Phoenix Suns'ın MVP guardı Steve Nash'ten sonra Denver Nuggets'ın yeni transferi 8 kez All-Star olan guard Allen İverson da All-Star'da sakatlığı nedeniyle yok. Şimdi, Stern iki isim seçecekti. Kulislerde konuşulduğu gibi Memo, davet edildi.

İki seçim ve 4 sakatla birlikte tam 6 kez şans elde eden ''Salt Lake City Yerel Kahramanı - Local Hero'' Mehmet Okur, bizim saatimizle 18 Şubat'ı 19 Şubat'a bağlayan gece 03.30'daki maçta sahada olacak ve tarihe geçecek.

alıntı
sebla
gezetede okumuştum Mehmet Okur gögsümüzü kabarttı.Allah utandırmaz inşallah
Manas
Evet bende izledim haberlerde gerçekten onur verici bir durum... Umarım All Star' da bizi utandırmaz...
pomylander
helal olsun mehmet okur ya
mahmutabi
konu daha önce verildiğinden kilitlenmiştir
işte linki: http://www.digimuhabbet.net/index.php?showtopic=7399

kilitttt
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.