Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Maldiv Adaları
DigiMuhabbet Forum > Eğlence > Resim Galerisi > Manzara Resimleri
sebla
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Akrep
cok lüx bı yer bı yaz tatılı yapmak ısterım sahsen kım ıstemez kı...
POSTACI
ne güzel yerler ya...tatil için ideal,haydi akrep tatile ne dersin,ama aşkım olmadan asla gitmem,ve digideki diger arkadaşlara da duyrulur.. dry.gif dry.gif
eylül
off off ne guzel yerler öle ya valla insanın kanını hızlandırıyor
POSTACI
sen gelmiyormusun eylül...ayrılmak yok..maldiv adalarının rezarvasyon işlerinin sorumlusu sebla...haydi tatile.. smile.gif
Akrep
aşkın benım sacımı basımı yolmasın postacı maldıv lerde dayak yıyıp madara olmayalım bırde rolleyes.gif
POSTACI
akrep ,yazımı iyi okumamşsın ben aşkım olmadan asla gitmem demişim.neden senin saçlarını yolsunki ,sen çok iyi yürekli bir insansın akrep,ben öyle tanıdım burada.seni de seceginden eminim...valla hiç bir şey olmaz.belki sende tanısan aşkımı çok seversin..saygılar sunarım.. mellow.gif
sebla
eklenen resimlerdeki yerlere gidilme konusunda rezervasyon sorumluuğu alınmaz duyrulur rolleyes.gif
POSTACI
sebla sizin firmanın sorumluluk alma yetkisi neden yok...olmaz arkadaş tamamen size ait... ohmy.gif
sebla
kızma postacı dur hele aşkınla gitmeyi çok istiyorsun. senin için bir çözüm bulalım smile.gif
POSTACI
uçak biletlerini şimdiden ayarlayın sebla,ne olur ne olmaz sonra bizlere yer kalmaz,bu geziyi özellikle istiyorum aşkım memnun olmazsa sorumlusu sen olursun sebla...akrep de gelecek ve onları tanıştırmayı çok istiyorum, yani digiailesinin her ferdi gelmeli...bu tatili kaçırmayalım.keyfine bakalım.. smile.gif
mahmutabi
yaw postacı bu ne akrep gelecek, bütün digi ailesi gelecek. yani ne bu akrep ayrı geriye kalan aile ayrı davet ediliyor.

hani "bölüüük durrrr, kandıralı sen de durrr" gibi oluyo sanki smile.gif
Akrep
eee fark; farkedılmıs demekkı mahmutabi rolleyes.gif ben öyle özel davet edılmezsem gıtmem.hoop denen yere güüüp dıye düsmem.agır misafırım beennn rolleyes.gif rolleyes.gif
POSTACI
mahmutabi bu kadar telaşlanacak ne var ya dur bi..digiyle tanıştıgımdan bu yana akrep kardeş dobralıgı ve dürüstlügüyle benim övgümü kazandı zaten..ben de tüm digi ailesiyle beraber gidelim dedim...hatam varsa özür dilerim... smileygul.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.