Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Artık Ruh Halinizi Bizimle Paylaşabileceksiniz
DigiMuhabbet Forum > Forum Genel > Forum Hakkında > Duyurular
Romantik
Arkadaşlar biz sizlerin ruh halini daha yakından takip edebilmek için yeni bir ekleme yaptık foruma. Şimdi örnekteki gibi benimde ruh halim görünsün diyorsanız aşağıdaki resimli anlatımda 3 adımda aktif hale getirebilirsiniz.

Örnek Benim Profilimden Olsun;
IPB Image

Şimdi nasıl yapacağınızı 3 adımda resimli olarak anlatıyorum.

Adım 1:

IPB Image

Adım 2:

IPB Image

Adım 3 (Son Adım) :

IPB Image

İstediğiniz zaman istediğiniz ruh halini seçebilirsiniz. İnsanoğlunun ne zaman hangi ruh halinde olduğu belli olmaz bu yüzden sınırsız şekilde değişme hakkınız var dry.gif
Romantik
Konuyu arkadaşlar sizin yorumlarınız için açık bıraktım ama kimse yorum yazmamış canınız sağolsun smileygul.gif ben yaptığım yapacağımı elimden gelen herşeyi de yapmaya çalışacam herşeyin en iyisi ve en güzeli için hep birlikte dry.gif
justlove
Romantik çok güzel olmuş bence bu olay mellow.gif .Ama biraz daha genişletebilrsek(mesela farklı durum ve halleri ekleyebilirsek) çok daha güzel olur.Mesela Yalnız,Kıpır kıpır vs. smileygul.gif
Romantik
İleri zamanlarda bu resimleri bulabilirsem ya da kendimiz yapabilirsek ekleyebiliriz dry.gif
sebla
kusura bakma romantik wink.gif ruh halimi degiştirdim ama güzel bir yenilik hoş olmuş demeyi unuttum sad.gif
Romantik
Benim size ince bir sitemimdi estafullah ne kusuru önemli olan farkına varmış olman smileygul.gif Saf bir ruh halinde olman çok rahatlatıcı olsa gerek ben uzun süredir agresif takılıyorum
Akrep
forum ıcın cok guzel hareket veren bır yenılık emegıne saglık ugrasıp bu yenılıgı yaptıgın ıcın mellow.gif
Çarşı-1903
bence cok güzel bir şey daha yapmışsın süper ellerine sağlık
burcu
gerçekten yeniliklerin için sana çok teşekkür ediyoruz emeğine sağlık mellow.gif 13.gif
ozmoz
Çok güzel bir proğram dry.gif
Sempatik-34
cok güzel bir şey ellerine sağlık
MertAdam07
Güzel düşünce. Yüreğin dert görmezsin Romantik.
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.