Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Şok eden Levi's reklamı
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > Nefret Ediyorum
arkee911
Bu reklamı gerçekten Levi's mı yaptırdı? Bu fotoğrafa çok dikkatli bakın!!!

Ortalığı karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ süren bir reklam son günlerde mailden maile dolaşıyor. Bu reklam Gerçekten Levis"a mı ait yoksa hınzır internet kullanıcılarına mı?

Levis'ın aşağıdaki reklamına tıkladığınızda, ilk önce sadece bir kot pantolon gördüğünüzü sanabilirsiniz. Ancak resme dikkatli baktığınızda binlerce kişi secdeye durmuş ve namaz kılıyor. Danimarka'da son zamanlarda gerçekleşen kışkırtıcı olayların üzerine tuz biber olan bu resim dosyası, her geçen gün binlerce e-posta ile yayılmaya devam ediyor.

IPB Image
Akrep
yok ya ınanmıyorum ben buna. bu dupeduz ayarlanmıs hazırlanmıs bırı tarafından oynanmıs bu resımle
eylül
ya ben goremedım öle bışey oldugunuda sanmıyorum varsada Avrupa'nın yenı bı oyunudur müslüman ülkeler üzerındekı
hayalll
ben göremedim ama sonunda yazanlar çok sinir bozucu hakaretler bitmeycek müslüman alemine bir cevap vermek gerekio bu danimarka ya
Step
fotomontaş oldugu kesin çünkü resimin baştan aşagı incelediğiniz vakit resimin
ortalarına dogru bir eğrilik görünüyor bu eğrilikten sonra mekkedeki namaz kılan
müslümanların resmini koymuşlar bu bir lekeleme mesajıdır kimse inanmasın
bizimle paylaştığın içinde teşekkürler arkee911
tilki22
amacları bellı reklam ve propaganda..
DieFORme
kendi caplarında eglenmisler ustelik boyle bi urun oldugunu sanmıyorum
nereye secde ediolar yada ne demek istemisler???
ERHAN DAMARLI
bu olay %100 fotomantaj dırda bunu yapanların aklına .....allahın belaları.başka bir şey diyemiyorum

bu olay %100 fotomantaj dırda bunu yapanların aklına .....allahın belaları.başka bir şey diyemiyorum
semigod
direk montaj olduğu besbelli bende photoshop kullanıorm ilk bakışta anladım yani... üstelik levi's dünyaca ünlü ve belli bi mewkiye sahip bi marka gayette kaliteli ürünleri war birçok müslüman ülkede satılan bu ürünlerin satışını durdurmak için mi yapıldı bu reklam?Komik :D hangi şirket böle bşy yaparki direk keriz olması gerek ... smile.gif
exselanse
bu kesinlikle cahilliktir...buna inananda zilzurna cahildir...sözüm meclisten dışarı
MertAdam07
Tövbe estarfûrullah.Allah belasını versin bunu kim yapmşsa ve yardım etmişse !
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.