Yardım - Ara - Üyeler - Takvim

DigiMuhabbet.Net'e Hoşgeldiniz
Üzgünüz Forum Misafirlere Tamamen Kapalıdır! Sizde Misafirseniz Kayıt Olmalısınız.
Forumun İçeriğinden Sadece Üyelerimiz Yararlanabilmektedirler.
Sizde Hemen Kayıt İçin Tıklayın

Normal Forum Moduna Git: Bi İtiraf
DigiMuhabbet Forum > Hayata Dair Herşey > İtiraf Ediyorum
mihrin
Unutmadım,
unutmayacağım,
unutamam !!!!!!!

Çevremdekileri unuttum diyip gülüp geçsemde,o bana bakarken ben gözlerimi kaçırsamda,dön dediğinde ona hayır desemde,her gün biraz daha en çok daha her defada unutamadım

Uyarı: Foruma tümü büyük harfle mesaj göndermek yasak. Konu başlığı ve mesajınız düzenlenmiştir!.
sebla
untulmayan hiç bişey yoktur.hani bir şarkı varya "oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanım" smileygul.gif
mihrin
çok haklısın ama bi düşün sen ve eski sevgili aynı iş yerinde hala devam geride kalan birlikte geçmiş 3 yıl var.şimdi ise yanlız 1 yıl.sanırım yapmam gereken şey bu işten çıkıp mihraban gibi bi olan bide kız yapmak smile.gif
sebla
elini çabuk tut gerisini boşver mihrin smileygul.gif
POSTACI
Zor bir durumda oldugun belli mihrin,üzerine birde aynı işyerinde çalışmaktasınız.ama yinede ümitsiz olma be kardeş,tut elinden bir güzel barış yemegi yiyin,,felege inat sarılın sımsıkı sevgi ve aşknıza yaşatmaya bakın .Rabbim kalbinize göre verir inşallah....ha sende aramıza yeni katılmışsın ,hoş geldin diyelim,inşallah sende bizler gibi eglenirsin...iyi forumlar. 13.gif

sebla senin yorumunda çok farklı ya.unutulmayan hiç bir şey yoktur diyorsun.. ohmy.gif

gelde sen onu mihri ye sor,ve bende aşıgım kesinlikle katılmıyorum yorumuna... smileygul.gif
Akrep
zamanla hersey gececektır mihrin.bu kımınde uzun kımınde kısa surebılır.zaman aşımına uğramasını bekle.elbette bu bekleyıs canını cok yakacak ama emın ol gececek.bır zamanlar asla unutamam dedıgın sabahlara kadar ağladıgın insan oyle bır gun oluyor hıc aklına bıle gelmıyor.buna inan! aa ewet o vardı dıyorsun smileygul.gif sadece bıraz daha zaman...
kubra07
Unutursun ya herbirimiz az çok benzer olaylar yaşıyoruz.sad.gif
eylül
zaman herşeyin ilacıdır unutursun sıkma canını
mihrin
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.dilerim dediğiniz gibi olur.ya acı gelen bişi var o kadar yıl yaşıyorsunuz birlikte sonra iki yabancı olup çıkıyosunuz yaw tamam hadi unutmaya çalışayım dicem ama olmuyor ki 10 saat aynı iş yerinde yetmedi aynı servis eğer 5 yıldır bu firmada olmasam çıkacam ama firmayada kıyamıyorum.her şey bi tarafada onun ii olduğunu görmek içime huzur verior blush.gif
Bu basit görünüm sadece metinlerden oluşur. Resim ve Daha Fazla Bilgi Görmek İçin Forumun Normal Haline Geçmeniz Gerekmektedir Buraya Tıklayın.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.